Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?
Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.
Két dologban nem értek egyet "Rühellem a nőket" nevű felhasználóval.
1. Újságíró koromban tudod mennyi olvasói levelet írtam? :DDDDDD A női magazinok olvasói leveleinek több mint a fele a szerkesztőségben íródik :D A gyakornokok "alja munkáinak" egyike. (a másik a horoszkóp. Azt is írtam vagy 30-40-et már életemben :D)
Az olvasói levelek, meg közönség szavazat, horoszkóp meg életmód/párkapcsolat tanácsadás tipikusan az kategória amiből egy szót se higyjetek el.
Gondold el, amikor ott ülök 5 napos borostával full kialvatlanul, több koffein van véremben már mint oxigén, és éppen írom, hogí elvált nő vagyok kisgyerekkel, és milyen ge--k a férfiak mert elhagyott egy kollegínáért. :DDDD Magamat szégyelltem közben de meg kellett csinálni :D
(végül linuxos inf. szakmai lapnál voltam rovatvezető 2 évig, és 2,5 évig TV műsort vezettem a témában. Igen, ezzel most már csak az nem ismer fel aki nem tudja használni a google-t :D)
A másik: Aki olyan az úgy is marad témaköre.
Tizenévesen elképesztő béna pelyhesp--cs voltam, zéró sikerélmény a csajoknál.
De volt eszem, és volt kitartásom. Figyeltem, és megtanultam mi működik és mi nem, és hogyan. És idővel észrevettem a mintázatokat, a logikát a logikátlanságban, és fordítottam! Én is csendes, farokbehúzós, nudliként kezdtem, és 17 évesen is világfájdalommal tele, hogy nekem nincsen barátnőm, sőt észre sem vesznek a nőnemű lények, és akkor úgy éreztem egyik fajból sem nem, hogy az emberiből :DDDDDDDDDDD
Egyáltalán nem az számít, hogy ki minek született. Csak és kizárólag az számít, hogy ki mire alkalmas.
Ezért nem dobozolok.
Lehet valaki oltári jóképű és gazdag, az csak venni tud nőt ha egyébként emberileg és mentalitásban egy szerencsétlenség. És lehet tök átlagos, vagy az alatti srác is a nők kedvence!
Csak az a lényeg, hogy kiben mi lakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!