Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Ti is úgy látjátok, hogy a nők 90%-a nem jönne össze nála alacsonyabb fiúval? Ez felszínesség lenne?

Figyelt kérdés
Nem egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy minden megvolt bennem amit a lány elvárt volna, nagyon jól el voltunk, mégis CSAK azért nem jött össze velem, mert alacsonyabb voltam. Egy külső genetikai adottság miatt elutasítani, ez nem felszínesség?
2014. okt. 26. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
De, felszínesek vagyunk. :( De, nem mindenki. Láttam már ilyen párost:) Vaaagy ismerkedj hozzád hasonló magasságú lányokkal.
2014. okt. 26. 16:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Gondolom más gond is lehet. A legjobb barátnőm anyja kb 15 centivel magasabb, mint az apja még is évek óta együtt vannak, csak ez nem lehet kifogás.
2014. okt. 26. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:

Ami ciki, az ciki...

Ránézésre is nevetséges.

2014. okt. 26. 16:26
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

ez nem felszínesség b#zdki

egyszerűen egy FÉRFIRA nem akarunk lenézni

nem érezzük magunkat nőnek úgy

stb

keress alacsony csajt

2014. okt. 26. 16:27
 5/15 A kérdező kommentje:
161 cm vagyok és 30 éves...nehéz lesz..
2014. okt. 26. 16:29
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem felszínesség.

Nekem soha nem voltak nagy elvárásaim egy pasival kapcsolatban, viszont az egy kritérium volt mindig, hogy ne legyen nálam alacsonyabb. Mert nem éreztem volna azt, amit egy nő érezni szeret egy férfi mellett. Vagyis azt, hogy erős, határozott, bátor, azt a fajta biztonságot, amit egyébként érezni szeretne.

És ehhez mérten nagyon alacsony férjem van, mindössze 167 cm magas, én meg 160 cm magas vagyok, szóval én magam is alacsony vagyok, szóval ha egy pasi már nálam is alacsonyabb, azért az már tényleg durva lett volna.:)

Felszínesség az, amikor alap dolgok megvannak az emberben, aki mellett egy nő nőnek érezheti magát, de mégsem elég. Mondjuk nem jár márkás ruhákban. Na, az felszínesség. De ha alapvetően a magasság miatt nem érzi nőnek magát mellette, az nem felszínesség.

2014. okt. 26. 16:39
 7/15 anonim ***** válasza:
4-es: Akkor egy srác lehet egy személyben férfi is meg nem férfi is?
2014. okt. 26. 16:40
 8/15 A kérdező kommentje:

"Felszínesség az, amikor alap dolgok megvannak az emberben, aki mellett egy nő nőnek érezheti magát, de mégsem elég. Mondjuk nem jár márkás ruhákban. Na, az felszínesség."

Ugyanúgy lehet erre is mondani,hogy nem érzi a biztonságot, mert nem márkás cuccban van, azaz úgy érzi a nő hogy ezzel nincs biztonságban, azaz nincs meg az anyagi biztonság

2014. okt. 26. 16:50
 9/15 anonim ***** válasza:

"Ugyanúgy lehet erre is mondani,hogy nem érzi a biztonságot, mert nem márkás cuccban van, azaz úgy érzi a nő hogy ezzel nincs biztonságban, azaz nincs meg az anyagi biztonság"

Ez hülyeség! Egy pasi akkor is lehet csinos, ha nem 10 000 Ft-ért vesz meg egy nadrágot, hanem csak 5000 Ft-ért, most csak mondtam valamit, az még nem azt jelenti hogy csóró, csak hogy nem pazarol, mert a 10 000 Ft-os nadrág sem jobb, csak rajta fityeg, hogy xy márka. A márkát fizeted meg benne. Ritka kivétel, amikor tényleg ér is valamit a márka.

És így gondolkozik egy nő, aki a pénzre hajt, hogy a pasi legyen gazdag, mert akkor érzi magát nőnek mellette, ha a pasi tehetős. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha van valamink, akkor dolgozzunk meg érte ketten. Tehát nem várom el, hogy jó anyagi helyzetben legyen, hanem ketten tegyük össze és legyen valamink. Ha már nem büdös a munka számára, akkor már hidd el a mai világban elboldogul a pasi és el tud tartani egy családot.:)

Míg ha alapvetően külsőre nem stimmel valami, akkor lehet tehetős is akár, akkor sem fog kelleni, mert alapvető dolog hiányzik belőle, ami számomra a férfiasságot adja.

2014. okt. 26. 16:58
 10/15 A kérdező kommentje:

"Vagyis azt, hogy erős, határozott, bátor, azt a fajta biztonságot, amit egyébként érezni szeretne. "

Ez mutatja, hogy az emberek semmivel sem különbek az állatoknál, mert ugyanúgy az ősi ösztönök dominálnak, bátorság, biztonság stb :)

2014. okt. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!