Ti is úgy látjátok, hogy a nők 90%-a nem jönne össze nála alacsonyabb fiúval? Ez felszínesség lenne?
Szerintem ez hülyeség, magam vagyok az ellenpélda.
Mindig a magas pasik tetszettek, a szokásos dumák miatt, rájuk fel tudok nézni, férfiasak, ésatöbbi. Komolyan így gondoltam.
Aztán beleszerettem a páromba. Aki annak ellenére férfiasabb a legtöbb férfinél, hogy kb. veled egymagas. Onnantól már egyáltalán nem érdekelt a magasság. A szerelem mindent felülír :)
"Ez mutatja, hogy az emberek semmivel sem különbek az állatoknál, mert ugyanúgy az ősi ösztönök dominálnak, bátorság, biztonság stb :)"
Tudod ezzel az egésszel nekem az a bajom, hogy mindig azok sírnak, akikben egyszerűen semmi nincs. És jönnek ezzel a dumával. Emberek vagyok, van szemünk, látunk vele, nem magunk döntjük el, hogy ki az aki tetszik nekünk, mi az ami bejön nekünk, ilyenek vagyunk és kész. Ha most odamenne hozzád egy csaj, aki azt mondaná, hogy oké srác, tök jó vagy nekem, nagyon bejössz, de full csúnya nőről van szó, buta, mint a s...g, stb. abszolút nem jön be neked, akkor te leállnál vele? Mert szerintem nem. Mert nincs meg benne az, amilyennek szeretnéd azt a valakit, akivel te együtt szeretnél lenni.
Én nem gondolnám, hogy csak mert valaki alacsonyabb, vagy mert túl magas, akkor már ne találhatna magának párt. Lehet, hogy nehezebb, sőt biztos nehezebb, de ha ő maga túllép azon, hogy magasságügyileg nem akkora, mint az átlag, de van benne valami, ami férfiassá teszi, amivel kitűnik, amivel megfog egy lányt, nőt akkor nincs probléma.
Csak mint te, semmivel nem tűnsz ki, csak siratod, hogy jaj, ekkora vagy.
És hány 150 és 160 cm közötti lány van...akiknél lehet hogy nem téma, hogy te csak ekkora vagy. Láttam én már nem egy olyan párt, ahol a pasi alacsonyabb volt, vagy egy magasak voltak és mégis tök jól megvoltak.
De könnyű ráfogni mindent arra, hogy mekkora állat az ember.
Egyébként tinikoromban tisztára odavoltam egy pasiért, és nem is csak én, soha nem voltak nőgondja a pasinak, aki egyébként kb. veled egy magas volt, talán 1-2 cm-el volt magasabb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!