Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság a pasikban már semmi...

Manapság a pasikban már semmi türelem, kitartás nincs? Ha egy lány nem adja oda magát elsőre, már "szállnak is virágról virágra"?

Figyelt kérdés
NEM több hetes, hónapos kéretésről van szó, hanem tulajdonképpen semmi időt nem hagynak a lánynak, hogy megismerje, hogy milyen és az alapján döntse el, hogy működhetnének-e köztük a dolgok, rögtön mennek a következő lány után.
2014. nov. 7. 23:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen téren bennem van türelem, és még másokban is, csak ritkulunk.
2014. nov. 7. 23:11
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Édes drága virágszál mit csináljon az akinek azt mondják például, hogy "bocs van kialakulóban" miközben ez hazugság? Mit is csináljunk? Áruld már el a nagy titkot!
2014. nov. 7. 23:13
 3/24 anonim ***** válasza:
39%

minek hagyjunk időt a végén lekoccolsz dugás nélkül

legalább megdugunk ideje korán azt mehetsz

2014. nov. 7. 23:14
 4/24 anonim ***** válasza:
35%

attól függ.

de ha te vagy egy 10/5,vagy 10/6,akkor inkább legyél hálás a figyelemért,nehogymár még vergődni kelljen linkre,amikor te is akarod.

szóval ha ez jön le,hogy te is akarod,de antiku-rva védekező reflexből elkezded játszani azt,hogy neked vergődni kell,akkor egy épeszű pasi le fog lépni,mert nem vesz részt negatív játszmában.

2014. nov. 7. 23:15
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

Amikor általában egy lánynak több fiú udvarol és vígan válogat közülük, akkor mi miért teperjünk hónapokig? A végére nagyon sokszor hoppon maradunk. Legalábbis a normálisabbja.

Ne haragudj, de ezek a dolgok manapság már nem működnek ebben a gyors világban. Én nem vagyok olyan, hogy azonnal tovább állok, de ez elsősorban csak annak köszönhető, hogy nehezen találok olyan lányt akiben megfogna valami. Ha igénytelenebb lennék, valszeg nekem is minden hétre jutna egy.

2014. nov. 7. 23:17
 6/24 anonim ***** válasza:
De van, nagyon sok srác ilyen típusú.Na ők azok akiket a nők semmibe vesznek,és levegőnek néznek,mintha ott sem lennének.Amíg a bunkó gyerekekkel kezdtek,addig ne csodálkozzatok ezen,hogy ilyeneket művelnek veletek.Egy normális srác messze nem csinálna ilyet,és sok türelem kitartás van náluk.Csak hát ugye nekik esélyt sem adnak a nők...
2014. nov. 7. 23:18
 7/24 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Szerintem NEM A MEGFELELŐ pasival kezdesz.

Aki meg kitartó lenne, és esetleg szeretne is, és nem csak megdugni akarna, azt meg észre sem veszed...

De hát így szokott ez lenni.

2014. nov. 7. 23:25
 8/24 MolotovPunk ***** válasza:

Elvileg,ha össze jön egy lány és srác,akkor általában azt azért teszik,mert tetszenek egymásnak,jobb esetben szerelmesek egymásba.

Tehát elképzelhető,hogy rövid idő alatt kialakul szexuális kapcsolat is.Mostani világban ez elég gyakori dolog.

Persze ez nem azt jelenti,hogy add oda a srácnak egyből magad,mert az sem jó dolog,de ha érzed azt,hogy szeret a srác és minden jól alakul,akkor bele lehet vágni szex dolgokba is.Akár pár hét,pár hónap után.Ez embertől is függ viszont.

Mindenki másképpen gondolkodik e téren.

(rögtön mennek a következő lány után.)

Ez a lányoknál is így van,ha valami nem oké nekik mennek tovább másik pasihoz.

Volt életem során jó pár barátnőm,hogy ezeket a dolgokat megtapasztaljam.

2014. nov. 7. 23:27
 9/24 MolotovPunk ***** válasza:

/Szerintem NEM A MEGFELELŐ pasival kezdesz.

Aki meg kitartó lenne, és esetleg szeretne is, és nem csak megdugni akarna, azt meg észre sem veszed...

De hát így szokott ez lenni./

Előttem szóló jól írja.

És ez is milyen igaz mondás.

2014. nov. 7. 23:29
 10/24 anonim ***** válasza:
30%
Ha egy lány nem akarja odaadni magát,annál nem vagy jo...felesleges vele lenni.
2014. nov. 7. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!