Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig tűrnétek? Mennyire lennétek kitartóak?
Figyelt kérdés
Megismerkedésünkkor nekem kapcsolatom volt,majd elhagytam miatta az akkori páromat.Nem rögtön sajnos.Ő emiatt lefeküdt pár nővel.Voltak veszekedéseink,emiatt nem lettünk egy pár.Aztán kiderült,hogy érzünk egymás iránt.Sem én,sem ő nem érzett még így,ez mindkettőnknek újdonság,holott voltunk már kapcsolatban,hiszen huszon évesek vagyunk.Van értelme ezt folytatni vagy elkezdeni?Már azt sem tudom hogyan fogalmazzak.Légyszives ne gyertek azzal,hogy milyen vagyok,hogy így cselekedtem,és,hogy ő milyen azért,amiket tett.Tudom,hogy rosszul cselekedtem,hibát követtem el.Szeretném őt megérteni,hogy miért voltak más nők is közben neki.Talán mert nem kapott meg teljesen?2013. okt. 5. 21:06
1/5 anonim válasza:
Egyetlen percig nem türném, és bármennyire is fáj, de tuti emelném a kalapomat a helyedben.
2/5 anonim válasza:
Ez a pasi tuti nincs érzésileg benne a veled való kapcsolatban.
3/5 anonim válasza:
ha már így kezdődik akkor nincs értelme
4/5 anonim válasza:
Szerintem ebből már nem lesz boldog és tartós párkapcsolat. Ilyen referenciákkal... (Nincs értelme.) Egy boldog párkapcsolat (amilyenben értelme is van élni) feddhetetetlenül indul és zajlik.
5/5 A kérdező kommentje:
Annak ellenére se,hogy sokat tett értem?
2013. okt. 5. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!