Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig tűrnétek azt ha a pasitok az előre megbeszélt találkát bocsánat kérések közepette különböző okokból kifolyólag lemondaná, másnapra halasztaná?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 11:08
1/5 anonim válasza:
Attól függ mik a különböző okok, és hány évesek vagytok. 18 alatt teljesen elfogadhatónak tartom, hiszen korlátozottak a lehetőségei a felett, csak ha munka/tanulás, vagy valami tényleg sürgős dolog. Ha haverok miatt, azt nem.
F
2/5 anonim válasza:
Egyszer kétszer becsúszhat, hogy tényleg valami halaszthatatlan dolog miatt el kell csúsztatni a találkozót, de ez nagyban függ szerintem a koron kívül attól is, hogy mióta vagytok együtt illetve milyen mély a kapcsolatotok. Illetve tényleg az ok, hogy miért nem tudja az a dolgot áthelyezni máskorra.
3/5 anonim válasza:
Hát egymás után max 3szor. Utána kezdenék gyanakodni, hogy miért csinálja?
De ha random időpontokban, nem egymás után, akkor oké. De akkorse minden 2. talit. Szóval mértékkel.
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok egy sárkány mindent meg lehet beszélni. De azért nem árt ha nyomós oka van rá, mert azt se szeretem ha hülyét csinálnak belőlem.
5/5 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Milyen okból halasztja el, hányszor történik meg stb.
Ha egymás után többször megtörténne akkor szóvátenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!