Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaha olyan nő akinek egész élete során nem volt egy párkapcsolata sem valamilyen lelki okokból kifolyólag?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok létezik e ilyen :)2011. máj. 5. 21:31
1/8 anonim válasza:
Nekem. Nem találtam olyat akivel kölcsönös lenne a szerelem, és a testemmel sem vagyok elégedett, pedig van aki szerint nem is nézek ki annyira rosszul.
19/l
2/8 anonim válasza:
Igen,biztosan.Én nem rég olvastam egy cikket egy 80 valahány éves angol asszonyról,akinek soha nem volt kapcsolata,se testi,se semmilyen,soha nem volt szerelmes,hidegen hagyták a férfiak,inkább utazgatott.
Hát nem tudom,de szerintem ez nem normális dolog,legalábbis én biztos meghalnék férfiak nélkül(és nem,nem a szex hiánya miatt:)
3/8 anonim válasza:
21:35 Mert válogatós vagy, és a kevésbé jóképű fiúk nem kellenek.
4/8 anonim válasza:
És akkor mivan, ha nem kellenek neki? Hadd válogasson. Még csak 19
5/8 A kérdező kommentje:
2. ez durva :D...
Am 19 az még nem olyan sok :)
2011. máj. 5. 21:46
6/8 anonim válasza:
21:41, inkább igényességnek mondanám. Testileg még csak lenne aki tetszene, de ez nagyon kevés...
Egy 107 éves nőről olvastam, hogy még szűz, de ha jól emlékszem neki már volt kapcsolata.
7/8 anonim válasza:
Sok ilyen férfi és nő él a világon, olyan is akinek a kapcsolat 1 este vagy pár hónap, vagy olyan aki évekig futnak a reménytelen után, azok akik szeretik a bántalmazojukat a lelke mélyén mindenki deffektes.
8/8 anonim válasza:
Jómagam nem bírnám ki ha évekig nem lenne párom. Egy hónapja vagyok egyedül, de elég rossz:D De hogy évekig... Nincs, aki szeressen, és akit viszont szerethess, ne érezd hogy fontos vagy valakinek, hogy valaki vár és aggódik érted... Nem bírnám ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!