Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Jelent ez valamilyen előny, pluszt nálatok vagy már a kutyát se érdeklik az ilyen dolgok? (több lent)
Szóval ad-e valami pluszt, ha egy pasi, aki érdeklődik irántad iró/költö/szobrász/festő/stb, aki esetleg néha versbe foglal, megfest, kifarag téged, stb.
Vagy az ilyesmi már kiment a divatból és beéritek egy rózsaszín plüszmackóval edveskedés gyanánt vagy egy "na mi van, dugunk!?" szöveggel, ami bókként hangizk el?
Nem előny, és nem is hátrány. Lehet kicsit aggódnék, hogy mennyire művészlélek, de pl a verseket én is nagyon szeretem, és jó lenne néha megvitatni egy-két versélményt olyannal, akit szintén érdekel ez.
Ja és imádnám, ha lefestene/kőbe vésne a kedvesem :D
A rózsaszín plüssmaci, meg a "mivan dugunk" meg a másik véglet, a kettő között is akadnak szép számmal pasik :)
23N
iró/költö/szobrász/festő
Kedves kérdező, hol élsz te? Ezek intellektuális tevékenységek, tehát ez az a tényező, ami egy nőnek utoljára fog számítani párválasztáskor. Én remek vitapartner vagyok, továbbá a műveltségem is egy kicsit nagyobb az átlagnál, de hidd el az ilyesmik a kutyát sem érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!