Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl sok a közös bennünk, az előny, vagy hátrány?
És szerintetek nem laposodhat el pont emiatt a kapcsolat? Valamiért én ettől félek..
A kérdést egyébként azért tettem fel, mert éppen ismerkedem egy sráccal, és elég sok a közös bennünk, de félek, h pont ezért unna engem/unnánk egymást.. :(
Nincs sok tapasztalatom, örülnék a sok hozzászólásnak :)
Nem ettől fogjátok megunni egymást, ez abszolút előny szokott lenni. Az egyezések inkább jellem terén problémásak néha, ha mondjuk két passzív ember kerül össze, akkor ők piszok unalmasnak fogják egymást találni.
Az ízlés abszolút előny, az ilyen különbségek csak a közös témát nehezítik (persze a nyitottság sokat lendít ezen). Én pl nem tudnék olyan csajjal járni, akivel nem tudok kiegyezni, milyen filmet nézzünk, vagy olyan nézeteket vall, amikkel szöges ellentétben állok.
Utolsó:
Köszönöm a válaszod. Most már lényegesen nyugodtabb vagyok.
És a többieknek is köszönöm! Igyekszem nem passzív lenni, hogy minél kevésbé unjuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!