Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányoknál hátrány ha sok pasijuk van a fiúknál pedig előny ha sokat csajoznak?
az a kulcs mely sok lakatot kinyit, az egy nagyszerű kulcs. de egy lakat, melyet nagyon sok kulcs kinyit, milyen szar lakat már...
(fiú - kulcs; lány - lakat)
Nem tudom miért nem lehet felfogni hogy mindenkinek más tetszik mindenkinek más a menő mindenkinek más sok minden.
Hiába írja le 100 ember az ilyen kérdéseknél normálisan hogy nem menő neki meg stb. a hozzád hasonló sok hülye csak azért is ontja magából az ilyen hülyeségegeket...
Ez nem így van, nálam olyan pasi kicsit sem rúg pl. labdába akinek már előttem 1000+1 nője volt.
Én nem leszek strigula senki falán.
Nálam nem előny ha egy pasinak rajtam kívül volt 24 másik nője. Lehet én vagyok a fura :S xD
17/L
ma 21:14-nek:
Hiába megy bele a kulcs a lakatba, nem biztos, hogy ki is nyitja.
Vagyis: Tudni kéne használni azt a kulcsot, mielőtt valaki neki áll lakatokat nyitogatni.
Ha sz@r a kulcs, akkor hiába csúszik be a lakatba, nem tudja kinyitni.
És innentől megdől a hasonlat, mert mégsem olyan csúcsszuper az a kulcs xDDDD
És még valami:
Nem tudom, melyik Amcsi Pitében volt már, ha a pasit megkérdezik, hány nőt dugott meg, azt általában el kell osztani 3-al, akkor kapod meg a valós eredményt...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!