Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti tűrnétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tűrnétek, ha a párotok füvezne?

Figyelt kérdés

A párom 16 éves, fél éve szokott rá a cigire, sokáig titkolta. Távkapcsolatban élünk, most hétvégén viszont már ölelkezni is nagyon szar volt vele, iszonyatosan büdös volt, semmi "kellemes" illata nem volt, hanem fullasztó bűz, szag!Magának tekeri a dohányt.

Régebben volt, hogy füvezett, de elvileg(!) egy hónapja már nem szívott, viszont most megírta, hogy egy darabig bizonyos okok miatt(?) néha füvezni is fog...gratulálok neki, nemrég ígérte meg, hogy a dohányról leszokik, de azt se értem hogyan akarja csinálni, ha fűre pedig visszaszokik....

Én nem vagyok hajlandó tűrni ezeket! A dohány inkább ***** büdös, de a fű még egészségtelen is, meg mikor be van szívva, tiszta hülyét csinál magából, és teljesen leépíti az embert (ő mondta ezt!!!)! Én nem egy drogos sötét emberrel akarok járni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14/L

2013. jan. 29. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehogy el tűrd..mondd neki hogy válasszon
2013. jan. 29. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Én nem leszek olyan, mint ő. Nem fogom zsarolni, de tényleg iszonyat büdös...

A fű pedig még komolyabb probléma...

2013. jan. 29. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az a duma, hogy leszokik a közeljövőben a cigiről, sztem az is kamu volt...tiszta dohányfüggő lett már, elvonási tünetei vannak...
2013. jan. 29. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak adjon nekem is...

Nem ám ^^ Nem tűrném el. Szakíts vele, úgyis "távkapcsolat", semmi értelme erőltetni, ha nem szokik le, akkor elveszít téged. Mondd meg neki, vagy csak simán dobd ki, aztán majd elgondolkodhat azon, mi is történt...

2013. jan. 29. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

engem nem zavar...igaz,alkalmanként csinálja és 27 évesen elég nagyfiú ahhoz,hogy el tudja dönteni,mi a jó neki.

viszont szerintem te szakíts vele.mi lesz később,ha már 16 évesen függ a cigitől és a fűtől?

2013. jan. 29. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
14 évesen nem kell semmit eltűrnöd, főleg nem ilyesmit. Mi lesz később szerinted, ha már most cigizk meg füvezik? Én nem ítélek el senkit, mindenki használjon amit akar, de ha 16 évesen valaki a fűben látja a problémái elviselésének a kulcsát az gáz. És nem szabad hagyni, hogy valakinek a függőségei a te életed rovására menjenek. Vannak még fiúk rajta kívül a világon.
2013. jan. 29. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem lenne bajon egy ilyen sráccal, ha tud vele mértéket tartani. Én is csinálnám vele.

23l

2013. jan. 29. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam már a cigi is kizáró ok,nem még a fű.
2013. jan. 29. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
fuh de szánalmas.kis takonygyáros azt hiszi így menőbb lessz a többi ki is neveti. se 14 se 104évesen nem kell ilyet eltűrnöd. én is drogoztam,ittam mostani barátnőm tuti szóba sem állt volna velem ha ezt akkor tudta volna. 4-5 éve tiszta vagyok. am gondolj bele a szüleid se néznék jó szemmel. van millió normálisabb srác főleg a te korodban akik értékelnének
2013. jan. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!