Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tűrnétek, ha a párotok füvezne?
A párom 16 éves, fél éve szokott rá a cigire, sokáig titkolta. Távkapcsolatban élünk, most hétvégén viszont már ölelkezni is nagyon szar volt vele, iszonyatosan büdös volt, semmi "kellemes" illata nem volt, hanem fullasztó bűz, szag!Magának tekeri a dohányt.
Régebben volt, hogy füvezett, de elvileg(!) egy hónapja már nem szívott, viszont most megírta, hogy egy darabig bizonyos okok miatt(?) néha füvezni is fog...gratulálok neki, nemrég ígérte meg, hogy a dohányról leszokik, de azt se értem hogyan akarja csinálni, ha fűre pedig visszaszokik....
Én nem vagyok hajlandó tűrni ezeket! A dohány inkább ***** büdös, de a fű még egészségtelen is, meg mikor be van szívva, tiszta hülyét csinál magából, és teljesen leépíti az embert (ő mondta ezt!!!)! Én nem egy drogos sötét emberrel akarok járni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/L
Én nem leszek olyan, mint ő. Nem fogom zsarolni, de tényleg iszonyat büdös...
A fű pedig még komolyabb probléma...
Csak adjon nekem is...
Nem ám ^^ Nem tűrném el. Szakíts vele, úgyis "távkapcsolat", semmi értelme erőltetni, ha nem szokik le, akkor elveszít téged. Mondd meg neki, vagy csak simán dobd ki, aztán majd elgondolkodhat azon, mi is történt...
engem nem zavar...igaz,alkalmanként csinálja és 27 évesen elég nagyfiú ahhoz,hogy el tudja dönteni,mi a jó neki.
viszont szerintem te szakíts vele.mi lesz később,ha már 16 évesen függ a cigitől és a fűtől?
Nekem nem lenne bajon egy ilyen sráccal, ha tud vele mértéket tartani. Én is csinálnám vele.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!