Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a párotok bemutasson a szüleinek?
Tudom, hogy erre nincsen meghatározott időintervallum, csak több véleményre lennék kíváncsi.
Három hónapja vagyok együtt a párommal...minden rendben, eddig semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban szerencsére. Én már az első hónapban bemutattam a szüleimnek, mindig örömmel fogadják őt. Azonban úgy vettem észre, hogy ő húzza ezt a dolgot...kb még 2 hónapig nem akar bemutatni...már olyan érzésem van mintha rejtegetne, titkolózna. Mindig halogatja a dolgot...vagy lehet, hogy náluk az a szokás, hogy fél év után történhet meg a bemutatás?
Csak azért kérdezem, mert már gyanús a dolog...
Köszönöm előre is!
engem ő 22 napra rá mutatott be ,hogy elkezdtünk járni.
De előtte 4 hónapig barátok voltunk.
Szóval passz.
Már ne is haragudj, de a szülők életéből átjáróházat csinálni az milyen dolog?
1 hónap alatt még csak meg sem tudod ismerni a másik embert, de te már bemutattad..gratu.
Ennyire talán nem kéne férjhez akarni menni.
Én a helyedben nem csodálkoznék azon, hogy a férfiak menekülnek tőled. Mert szerintem a homlokodra van írva: férjhez akarok menni-lényegtelen hogy ki, csak a papirom meglegyen. Boááá
Már az első hónapban bemutatott a szüleinek, én is őt! Azóta eltelt 4 év :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!