Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visztek valamit barátnőtök szüleinek, amikor először találkoztok velük?
Vagy: a barátotok vitt a szüleiteknek valamit? :)
Nem tudom, hogy illik-e vinni, esetleg túlbuzgóság.
Kort is írjatok légyszi :)
Eggen én vittem annó mind a két exem szüleinek, bonbon és (drága) bor.
A mostani barátnőm szüleivel véletlenül találkoztam, szóval ők nem kaptak semmit.
26F
18-22 között mindig vittem első találkozáskor. Az anyjának, egy szép csokit. (valami igényesebb, válogatásos, bonbonos cuccot)
Mindenki oda volt meg vissza, javaslom neked is.
Az apjának semmit.
Neki nem kell, ne higgye, hogy meg akarod venni.
Mutasd be, hogy milyen rendes, céltudatos srác vagy, aki mennyire szereti a lányát és vigyáz rá és tisztelettel bánsz vele. Ennyi, ettől fog megkedvelni, nem ajándékoktól. Férfiak vagyunk :P
Nekem a párom az anyukámnak hozott egy szál virágot, anyu odáig meg vissza volt érte.. :) Szerintem érdemes anyukánál ezt bejátszani :D
Apunak egy üveg bort hozott, amivel azonnal koccintottak is a találkozás örömére :D Enyhén alkoholmámoros állapotban legalább nem izgul annyira az ember, alábbhagy a para :)
Természetesen alap, h a szülőknek viszel ajándékot és igényesen kiöltözöl.
Anyukának virágot (csak vágottat), apukának valami alkoholos itókát, amit szeret (bor, pálinka, de sör nem, mert az cinkes). Természetesen jó minőség mindkettőből.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!