Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság a pasikban már semmi...

Manapság a pasikban már semmi türelem, kitartás nincs? Ha egy lány nem adja oda magát elsőre, már "szállnak is virágról virágra"?

Figyelt kérdés
NEM több hetes, hónapos kéretésről van szó, hanem tulajdonképpen semmi időt nem hagynak a lánynak, hogy megismerje, hogy milyen és az alapján döntse el, hogy működhetnének-e köztük a dolgok, rögtön mennek a következő lány után.
2014. nov. 7. 23:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Amikor kitartóan, hűen udvarolunk egy lánynak, arra szoktunk ráb#szni a legeslegjobban. Abban aztán nincs köszönet, hogy több hónapos ismerkedés, randizgatás, udvarlás után egyszer csak leléptek egy kőbunkó ősemberrel, akit alig két napja ismertek meg. Hát gratulálok mindnyájatoknak!
2014. nov. 7. 23:33
 12/24 anonim ***** válasza:
11: Legalább akkor rejtsd el a nevedet, mert így nem tudlak komolyan venni. :D Pedig kandúr vagyok.
2014. nov. 7. 23:37
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
#12: Annak külön örvendek, hogy egy bak nem vesz komolyan, különben az a szitu olyan "más" lenne. ;D
2014. nov. 7. 23:42
 14/24 anonim válasza:

Lehet, hogy az első elutasításod véglegesként jön át.

Ha egy lány úgy utasít el, hogy az a benyomásom hogy esetleg később meggondolja magát akkor többször is fogom nyaggatni egyébként meg az első alkalom az utolsó is. :)

2014. nov. 7. 23:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem elutasításról van szó, csak egy kis gondolkodási időről.
2014. nov. 7. 23:55
 16/24 anonim ***** válasza:
15: és min kell ennyit gondolkodni?
2014. nov. 7. 23:57
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Olyan gondolkodási időről beszél, hogy vajon azzal jöjjön-e össze, akivel hónapok óta ismerkedik, vagy azzal, akit pár napja ismer, és bizsereg tőle alul.
2014. nov. 8. 00:02
 18/24 anonim ***** válasza:
17: Beugratós kérdés volt, miért rontottad el? :D
2014. nov. 8. 00:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Megismertem egy lányt, 3 hétre rá, rákérdeztem, a válasz egyértelmű nem, ettől függetlenül szeretem több hónapja, és várom hátha megváltozik a véleménye, nincs bennem türelem?
2014. nov. 8. 00:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Jaja. Priccelünk össze-vissza.
2014. nov. 8. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!