Manapság a pasikban már semmi türelem, kitartás nincs? Ha egy lány nem adja oda magát elsőre, már "szállnak is virágról virágra"?
Általánosítasz, nem minden férfi ilyen. Azonban akik határozott és őszinte, nyílt visszajelzést szeretnének pár nap után, még nem feltétlen azért teszik, mert kezdetektől fogva ennyire türelmetlen típusok lennének. Ha egy férfi sorozatosan csalódik és hosszas ismerkedést követően törik össze a szívét, még egy alapvetően kitartó és lassabb tempót kedvelő férfi is megunja egy idő után az udvarlással járó "játszmákat", állandóan kitenni magát egy nő kegyeskedő ítéletének.
Minnél több szeszélyes nővel volt dolga, minnél több évet vesztegetett el érdemtelen lányokra, annál kevésbé lesz az emberben hajlam köröket futni.
Hülye, általánosító kérdés! Inkább nézz magadba, milyen pasikkal ismerkedsz! Nem bennük van a hiba, hanem benned!!!!
" Megismertem egy lányt, 3 hétre rá, rákérdeztem, a válasz egyértelmű nem, ettől függetlenül szeretem több hónapja, és várom hátha megváltozik a véleménye, nincs bennem türelem?"
Mekkora lúzer vagy öcsém! Felnőtt emberek 0-ról kezdve az ismerkedést lefeküdnek egy hónapon belül!!
Ha meg már ismerted a csajt előzőleg, akkor hamarabb!
De várjál csak a csajra, már most a papucsa vagy és ez később csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!