Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?
Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.
A cikk írójának széleskörű tájéozódása nagyjából a pláza, üzleti meetingek, a netes társkeresők közül a gagyibbak meg a bárok voltak. Ami elég csekély látókör.
Tuti, hogy vmi nagyon nem stimmel a cikkíróval, 32 évesen ha tényleg ennyire jó a személyisége, háttere, stb. már régesrégen elkelt volna és minimum 1 gyereke lenne már. Valószínűleg a fő problémát önmagában kéne keresnie.
Amúgy rám egyetlen pont sem igaz, sebtében végig gondoltam a kolléganőimet, a 80 %-ukra szintén nem igaz egyik pont sem, igaz egyik se egy fullos csaj, beleértve engem is, talán ez lehet a gond a cikkíró ismerkedéseinél...
VELVET PONT HU
inkább meg sem nyitom.
Nálam ott lőtte ki magát hogy konkrétan leostobázza azokat a dolgokat amiket ő nem szeret, ilyet csak a primitív nagy képű emberek szoktak . Én például rajongok a földönkívüliekért és hiszek is benne, erre leostobáz meg lehülyéz ? Pff
Írta is itt valaki hogy ennek az embernek csak a plázákra és gagyi társkeresőkre futotta, de például mikor ment oda akár az utcán is egy lányhoz ? Mert szerintem soha ... Csak a megkeseredett önsajnáltatás, és a rosszindulat vegyül óriási egóval, ettől meg bocs srácok de minden nő rosszul van ...
Szerintem teljesen igazak amik le vannak írva ebben...
És azon azért valóban el kellene gondolkozni(Igen gondolkozni!) a nőknek,hogy vajon miért is állítja ezeket a dolgokat egyre több férfi?Mert talán igazak?
Én sem ismerek egy kivételt sem ezek alól,és soha nem is találkoztam még életemben kivétellel...
23/F
Csak nekem tűnt fel, hogy miről szól a cikkben a csávó bemutatkozása?
Arról panaszkodik, hogy a nők külsőségesek, anyagiasak meg felszínesek.
Magáról meg annyit bír elmondani, hogy milyen munkája van, milyen sokat keres, milyen izmos meg hogy milyen király hogy összehozta az életét.
Plusz a mondataiból kiderül, hogy teljesen természetes módon dugja meg a nőket a megismerkedés napján ("fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka", "egy éjszakánál többre általában nem jók"). Őszintén nem értem, hogy mit vár hosszú távon azoktól a nőktől, akik ebbe belemennek...
"Igazán szeretnék egy kedves, csinos, szerény, szeretnivaló, vidám lányt magam mellé. De ilyet már nem nagyon találni."
- szórakozóhelyek, bárok, romkocsmák, koncertek, internet, konferenciák, céges rendezvények, munkakapcsolatokon kívül MÁSHOL KÉNE KERESGÉLNI, TE LÁNGÉSZ.
Érdekes, a vallási és más értékek köré szerveződő közösségeket mindenki csípőből leszólja, mégis azt kell mondjam, ilyen közegben nagyon is sok kedves, csinos, szerény, szeretnivaló, vidám lány fordul meg.
Ja, hogy ők nem dobják magukat rögtön hanyatt? Én kérek elnézést, befogtam.
24F
# 32
Sajnállak, ha nem találkoztál kivétellel, de ezért nekem (meg még sok nőnek) nem kell magamba nézni, és nem lesz igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!