Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt van szóról szóra, hogy mi...

Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.

[link]

2014. nov. 11. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
42%
nem tudom ti melyik bolygón éltek de én is ezeket tapsztalom !
2014. nov. 11. 22:19
 12/82 A kérdező kommentje:

#3: ez hülyeség. Én teljesen normális ember vagyok, mégis ugyanezeket tapasztalom, nagy számok törvénye alapján. Másrészt egy szóval sem írta, hogy összejött minden nővel.

#6: egyáltalán nem csak az idősebbeknél játszik az ezotéria és a többi. A Müller Celhozás sem, rengeteg lányról tudok a legkülönbözőbb korosztályokból. A többit is csak el akarod valahogy maszatolni, úgyhogy nem is reagálok rájuk.

13/82 anonim ***** válasza:
Ezek vannak többségben!
 14/82 anonim ***** válasza:
42%

A horoszkóp buzulása a nők lapját olvasó '40-es korosztály kedvence, illetve a romáké minden korosztályban de nekik a vérükben van. Meg a kismamák de ők már kapcsolat szempontjából nem játszanak.

Coelhózni meg ahogy írtam is TINICSAJOK szoktak legnagyobb arányban, aztán húszonévesek közt már nem jellemző. Persze vannak kivételek, de azok olyanok is. Azok meg kellenének? Nem.

2014. nov. 11. 22:21
 15/82 anonim ***** válasza:
56%

a hármas válaszoló tájékozottságáért adok egy pacsit!

létező jelenség, az ember folyton vonz valamiféle embertípust, főleg ha nem nagyon van tisztában saját magával, az erősen túlzó levélíró esetében is ezt látom, semmit többet, szerintem nem ilyen kritikus a helyzet, egyébként szerintem ez egy évek óta keringő baromság az internet pöcegödrében.

2014. nov. 11. 22:21
 16/82 A kérdező kommentje:

14: az előbb írtam, hogy nem így van. Ne csak a nők lapjából indulj már ki, rengetegen komolyabban foglalkoznak ezzel, látszik mennyire megalapozott a véleményed...

A Coelhozást sem csak tinik nyomják, hiába írod még le ötvenszer.

2014. nov. 11. 22:24
 17/82 anonim ***** válasza:
44%
Reméltem, hogy lesz valami építő jellegű kritika a cikkben, amit én - mint nő - hasznosíthatok, de semmi. Egy pont nem igaz rám, és csomó olyan nőt ismerek, akire szintén nem illik a felsorolt hét pont közül egy sem.
2014. nov. 11. 22:26
 18/82 anonim ***** válasza:
42%
Jó lenne nektek egy ilyen is, csak valaki már szóba állna veletek és nőből legyen. :D
 19/82 anonim ***** válasza:

A te véleményed sokkal komolyabb alapokon van... Egy cikk amit egy depresszív, rosszindulatú ember írt.

Akkor én mozgok jó körökben itt ugyanis senki nem ilyen... Csak nagyanyám buzerálja a horoszkópot, húgom néha müllerezik, de így ennyi.

Régen rossz ha pár személy miatt ráhúzzuk hogy "az összes ilyen". Holott nem.

20/82 A kérdező kommentje:

Nem pár személyről van szó, de mindegy. Széleskörű tájékozódás kérdése.

17: én csak örülök, ha így van.

2014. nov. 11. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!