Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?
Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.
nem olvastam végig mert nem esik jó,de
többségük egy aranyhal értelmi szintjén mozog,és ha vannak képességeid akkor könnyen tudod őket manipulálni,
sőt én hiszem azért buták a nők mert ilyennek születtek,másrészt így akarták a férfiak,a társadalom.Csettintett és ezek lettek.Mert bizonyos szinten mozogva játék kihasználni egy nőt.Pénzel például.
sok pénzel,nő halmokat veszel magadnak.Hús hegyeket.
ezoteria nem tudom ezzel mi a gond,féljék az ördögöt az a biztos.
mesteri vagyok,igen igazad van,egy csodálatos lény.
és nem csak nőkről szól,az egész világ a másik eltaposásával működik.A másik fölött való uralkodásról szól.A nők meg ennek az alján vannak,hisz egy nő maximum akkor uralkodik,ha megengedik nekik.
Könnyű őket kihasználni,manipulálni,mert egyszerűek,sehol nem tekinthetőek igazi ellenfélnek megfelelő eszközökkel,és ez a lényeg,akinek nincs annak nehézkes mint minden más.
:) ez aranyos,és miért pont troll? valami szebbet mondj,valami kedvesebbet! megérdemlem nem? zöld pontokat,a dicsérő szavakat...és a köszönömöt amit nem ismersz.
ha te valaha ellenfélnek néznél,bármiben is az az én szégyenem lenne és nekem fájna,jobban mint hiszed,de nem csak veled vagyok így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!