Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Itt van szóról szóra, hogy mi...

Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.

[link]

2014. nov. 11. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, beszéld meg velük.
2014. nov. 11. 23:01
 52/82 A kérdező kommentje:
Sok eszed van, ha emiatt töröltetni akarod.
2014. nov. 11. 23:02
 53/82 anonim ***** válasza:
34%
Figyelj. En itt senkit nem sertegettem. De az hogy privatban ram irnak... es nem is akarmit... kozben itt fikazzatok a noket. Privatban meg lehordtok minden not... no comment
2014. nov. 11. 23:04
 54/82 anonim ***** válasza:
66%
60! Helyesen megfogalmaztad mirol is van itt szo. Koszonjuk.
2014. nov. 11. 23:07
 55/82 anonim ***** válasza:
75%
már késő van de holnap kinyomtatom a cikket megkérdezek az utcán 10 férfit hogy mi a véleménye a cikkről felveszem videora is és akkor beszéljetek üresfejűek!
2014. nov. 11. 23:08
 56/82 anonim ***** válasza:
85%

Na jó, igaziból annyira kiütötte a biztosítékot az egész cikk, hogy nem bírom tovább egy soros büffentésekkel, ezért "kielemzem" szépen. :)

"Sok nő időt, energiát pazarol valami divatállatra. "

Mi az, hogy "divatállat"? És hol a határ, mi dönti el azt, hogy az illető túl sokat foglalkozik-e az állatával? Ha valaki már együtt eszik az asztalnál a kis porbaf_ingó csivavájával, állandóan puszilgatja, meg épphogy a sz_arát nem eszi meg, az már szerintem sem normális. De könyörgöm, ilyenből szerintetek olyan sok van, hogy jogosan lehet emlegetni a jelenséget, amikor arról van szó, hogy mi a baj kb. a komplett női nemmel? :) Really?

"Hihetetlenül elterjedt az ezotéria. "

Ezzel én is egyetértek, és sajnos a férfiak körében is több ezo fan van a kelleténél. Szóval ez meg inkább "népbetegség", nem pedig női dolog.

Viszont az egy, ami szemet szúrt, az a földönkívülis téma. Mert az a tudomány hatásköre...

"Coelho, Popper, Müller, stb."

Ez sem a nők sara, mindig is a primitív művészi alkotások mozgatnak meg nagyobb tömeget. Én sem értem, hogy miért, pedig nő vagyok.

"A lélekről beszélnek, de erkölcsi fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka. Mindemellett nincs egy önálló gondolatuk, ami figyelmet érdemel."

Ezek moslék mód sértőek csak így kb. minden nőre kijelentve, ráadásul általánosító, és igazságtalan.

Kikérem magamnak sok más nő nevében is!

"Nagyobb hangsúly került a külsőségekre, mint a személyiségre. Giccses tetoválások, tetovált szemöldök, túl sok festék, ruhák, cipők, ékszerek, műköröm, műcici, műszáj, műhaj, műszempilla, szolárium. Az ezekhez kapcsolódó vásárlási- és divatmánia. "

Ha a belső világ fejlesztésének rovására megy, az tényleg gond. Viszont meg kell jegyezni, hogy sok férfi már akkor elkönyveli, hogy egy nő felszínes meg stb., ha sokat foglalkozik magával. Ha a tetovált szemöldök, szolárium, meg egyéb ócska, mű dolog nem is megy minden nőnél, azt el kellene fogadni, hogy az viszont szinte minden nőre igaz, hogy imád vásárolni, öltözködni, szépítkezni. De ez nem feltétlenül megy bármi más rovására, inkább amolyan velünk született "extra", és szinte egy idős az emberiséggel, csak az az épp aktuális kortól függ, hogy miben nyilvánul meg. Csak végig kell nézni a történelmen. Mindig volt valami divat, és mindig a legszebbek akartak lenni a nők.

"Néha szinte érezni, ahogy végignéznek és összeszámolják fejben a cipőm, öltönyöm, órám, stb. árát. Szörnyű…"

Ez finoman szólva nem túl objektív beszámoló. :)

"Megdöbbentő műveletlenség és felszínesség. "

Ez sem női dolog, hanem népbetegség. Rengeteg szellemileg igénytelen, műveletlen férfival adott alkalmat találkozni a balsors...

5-6. ponttal talán többé-kevésbé egyet tudok érteni. Nem voltam még céges bulin, vszeg nem is leszek, nem tudom, hogy milyenek ott a nők, bár a leírás borzasztóan közhelyesnek tűnik, de nem akarok ugatni tapasztalatlanság hiányában.

A társkereső pedig kevés embernek válik be, szerintem sem nőknek, sem pedig férfiaknak nem a legjobb megoldás.

A 7-es pont nagyon kiütötte a biztosítékot.

Még régen, egyedülállóként voltam 1-2x szórakozóhelyen barátnőkkel, és nem voltam elzárkózva az ismerkedéstől. Nem vagyok olyan lány, aki belemenne egyéjszakás kalandba, de mégis úgy kezeltek, mintha már pusztán az ottlétemmel azt jelezném, hogy én bizony szexelni akarok. Lehetetlen volt kulturáltan ismerkedni.

És nem, nem öltöztem utcalánynak, és nem ittam.

A cikk írójáról pedig az egyik előttem szóló tökéletesen leírta azt, ami nekem is szemet szúrt. Idézem is:

"Csak nekem tűnt fel, hogy miről szól a cikkben a csávó bemutatkozása?

Arról panaszkodik, hogy a nők külsőségesek, anyagiasak meg felszínesek.

Magáról meg annyit bír elmondani, hogy milyen munkája van, milyen sokat keres, milyen izmos meg hogy milyen király hogy összehozta az életét.

Plusz a mondataiból kiderül, hogy teljesen természetes módon dugja meg a nőket a megismerkedés napján ("fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka", "egy éjszakánál többre általában nem jók"). Őszintén nem értem, hogy mit vár hosszú távon azoktól a nőktől, akik ebbe belemennek..."

Ennyi lenne. Be kellene fejezni a nemek harcát, az egymásra való mutogatást, és inkább észrevenni, hogy az egész világ egyre korcsabb, és ez ellen tenni valamit!

2014. nov. 11. 23:10
 57/82 anonim ***** válasza:
5%
Nem fogalmazta meg helyesen. Nem arról volt szó, hogy egytől egyig, hiába próbálja kisarkítani a 60-as hozzászóló. A többi sértett, fennhéjázó sora is csak szócséplés.
2014. nov. 11. 23:11
 58/82 anonim ***** válasza:
60%

"egy kedves,csinos,szerény,szeretnivaló vidám lány"

Ez vagyok én, és már el is keltem!:):)

2014. nov. 11. 23:11
 59/82 anonim ***** válasza:
19%
#65 nem vagyok sértett, mert mint már említettem, egyik pontot sem veszem magamra, de a cikk általánosító és buta és nem értem, valaki hogy tekintheti ezt az elcsépelt szart szentírásnak, csak mert találkozott pár ostoba nővel. egyébként meg zsák a foltját vagy hogy szokták mondani.
2014. nov. 11. 23:18
 60/82 anonim ***** válasza:
55%

Aki ezt a cikket leírta és elhiszi arról lehetne egy pontosan ugyanilyet írni :)

Ott indul, hogy szociológiai fejtegetést velvet-en olvasni??? Ugye nem???

2014. nov. 11. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!