Itt van szóról szóra, hogy mi a baj manapság a nőkkel. Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Szerintem nem véletlenül tart 20ezer megosztásnál a cikk, én is csak egyetérteni tudok vele.
2014. nov. 11. 22:06
31/82 anonim válasza:
Szeretem a cicakat a kutyakat. Sokat foglalkozok veluk. A parommal kozosen setaltatjuk az ovet. imadom a csillagaszatot, a szep csilli villi kormoket a szep ruhakat stb... es jajj de erdekes van parom... elfogad olyannak amilyen vagyok es en ot olyannak amilyen...
32/82 anonim válasza:
#33 (asszem)
A vallási közösségekben nagy a baj mert ott szex = BŰN és emiatt már-már tilos...
33/82 A kérdező kommentje:
33: "fenntartás nélkül vesznek torokra első éjszaka", "egy éjszakánál többre általában nem jók").
Ezeket én is ugyanúgy elmondhatom anélkül, hogy közöm lenne hozzájuk. Ezen is el lehetne gondolkodni.
2014. nov. 11. 22:46
34/82 PearlDiver válasza:
#33 elárulom hogy attól hogy valaki vallásos, még nem lesz aszkéta, sem attól nem fog alanyi jogon rettegni, hogy pokolra jut a házasság előtti szex miatt. Tudod, hívő embereknek is lehetnek saját, eredeti, felvilágosult gondolataik :) Szerintem aki egy nagy prűd tömbként tekint pl. a katolikus egyházra, legalább akkora hibát követ el, mint aki egy nagy kiábrándító tömbként tekint a női nemre.
35/82 anonim válasza:
Ja es nyugodtan le lehet pontozni... csak mert egy idiota szavara adtok... egy idiota netes magazinban :D
36/82 PearlDiver válasza:
#37-nek szólt, természetesen :)
37/82 anonim válasza:
Ritka primitív egy jószág lehetsz kérdező, vagy amelyik rám írt... 29-es voltam.
38/82 A kérdező kommentje:
Nem írtam rá senkire.
2014. nov. 11. 22:48
39/82 anonim válasza:
44! De azert jo lenne ha lenne parod igaz?
40/82 anonim válasza:
Az a nagyon nagy szerencse, hogy sok normális férfi is akad a világon, nemcsak ilyen elfuserált ugrimókusok, mint a blog írója. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!