Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?
Már ne haragudjatok de az már gáz ha én megyek a pasihoz mert nem egy városban élünk és még mindent én is fizessek! Ez nem pénzéhessség alapvető illemtan idióták fröcsögtök itt lefogadom soha normális kapcsolatotok nem volt!
Köszönöm szépen igenis jogom van megválasztani a helyszínt ha már egyenjogúságról hadováltok. És nem 5 csillagos szállodára gondoltam..
Na igen az meg a másik ha a pincér előtt égetnek be..
De jólvan mivel szimpatikus így hajlandó vagyok ismét talizni velem reménykedve hogy nem fog megint leégetni.

"Ez nem pénzéhessség alapvető illemtan idióták fröcsögtök itt lefogadom soha normális kapcsolatotok nem volt! "
20 éve élek remek házasságban, köszönöm. :)
Arra, hogy ne égesd be a fiút fizetésnél a pincér előtt igen egyszerű megoldás van. Ha előre megbeszélitek, akkor a fiú kifizeti a számlát és később az éttermen kívül a lány kiegyenlíti a maga részét. Egyébként szerintem is a meghívó fél fizet, azonban én elég kellemetlenül érzem magam, ha én nem adok bele vagy nem fizetem a saját részem. Viszont az is problémás, hogy ha esetleg felhozza egy lány, hogy kifizetné a saját részét, akkor az esetleg rosszul eshet a fiúnak. Első randira tényleg jó öltet olyan helyet választani, ahol nem kell fizetni. Például így télen egy korizás jó ötlet lehet és ha az ember lányának netán nem lenne korija, akkor azt fizetheti ő, mert azt nem hiszem, hogy ki kéne fizetnie a fiúnak.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!