Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti miért nem értékelitek az udvariasságot, ha azt nem a legjobb pasitól kapjátok?
Tényleg ne légy bunkó!!! Bárcsak az én osztályomban is lennének ilyen fiúk!! De sajnos még az ismerőseim között is alig találok olyat,mint amit Te leírtál magadról.:(
Szóval maradj meg udvariasnak!!! Nem minden lány szereti a bunkó fiúkat! Szerintem vagyunk egy páran,szóval ne aggódj. Ha az a néhány lány olyan,amilyen, nem veled van a baj. Nekem rengeteg fiú ismerősöm van aki ha az utcán,vagy valahol találkozunk nem köszön előre. Azoknak a lányoknak ezt a gesztust értékelni kellene. :)
Ha nem teszik,valószínűleg kicsit beképzeltek,sokat gondolnak magukról...
Én is értékelem, ha valaki előreenged az ajtóban, köszönni max. akkor nem köszönök vissza, ha elbambultam és nem vettem észre. Ne általánosíts.
16/L
A nők leginkább a sok pénzt és a menő sportkocsit értékelik.
A többi az csak kozmetika, meg indokok hogy lepattintsák a srácot. Ha udvarias, az a baj, ha meg türhő tapló kőbunkó, akkor meg az. A nők maguk sem tudják igazából, mi a fenét akarnak,de tőlünk, pasiktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!