Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyagias lennék ha elvárom...

Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:
Nem fekszem le első alkalommal senkivel!Úgyhogy nincs szex.De figyelj Down nem azt mondtam hogy a teljes költséget állja.Á mindegy hagyjuk..
2013. dec. 21. 15:15
 32/85 anonim ***** válasza:
Annyira lerágott csont ez már te jó ég. Meg a wc deszka , és a fiuk nem sírnak mi ? ? ? Alapvetően a fiú fizet , de ahogy minden társadalmi szokás lehet ez is át fog alakulni. 70 éve még erkölcstelen volt ha egy nőnek kilátszott a bokája ! Egyébként , pont nem rég hallottam , hogy egyre több nő nem hogy elvárja de egyenesen NEM engedi hogy a pasi fizessen mert az egyenjogúság. Nekem a nő mindig a megölelem óvóm szeretem lesz ,de el kéne már döntenetek , hogy most akkor gyengébbik nemkedünk vagy engyenrangúskodunk.... !
2013. dec. 21. 15:15
 33/85 anonim ***** válasza:

"Köszi hogy te is így látod 17-es. Utána meg elvárják hogy főzzünk rájuk...hol itt az egyenlőség?Sehol!!!"

Ki várja el? Itt egyedül te vagy, aki mindenféle elvárásokkal bír. Egyébként meg ahogy a mai csajok többsége főz, inkább megcsinálom én a dolgot. Azt meg szerinted ki fizeti?

2013. dec. 21. 15:16
 34/85 A kérdező kommentje:
30-as ment a zöld kéz!
2013. dec. 21. 15:18
 35/85 anonim ***** válasza:
Azért ez nehéz kérdés.. a legelső randin illik felezni, bárki hívott el bárkit, mert nem biztos hogy lesz abból folytatás.(mintahogy a 83%-os felhívja magához vacsizni és kiszámlázza az összeget a törlesztésre:DDDD)
2013. dec. 21. 15:18
 36/85 anonim ***** válasza:
#30 Na, veled még akkor se randiznék, ha te fizetnél mindent :D
2013. dec. 21. 15:19
 37/85 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat gyengébbnek és ha én eldöntöm attól még nem fog változni a világ!
 38/85 anonim ***** válasza:

ismét felhívom a figyelmet, hogy ne keverjük a szituációkat, csak azért h. nekünk legyen igazunk! :)))

A kvázi: vendégség nem ugyanaz, mint egy nyilvános randi ahol elvárják az ital számla kifizetését.

A kiírás nem ezt tartalmazza!

39/85 anonim ***** válasza:

" "Köszi hogy te is így látod 17-es. Utána meg elvárják hogy főzzünk rájuk...hol itt az egyenlőség?Sehol!!!"

Ki várja el? Itt egyedül te vagy, aki mindenféle elvárásokkal bír. Egyébként meg ahogy a mai csajok többsége főz, inkább megcsinálom én a dolgot. Azt meg szerinted ki fizeti?"

Tehát, összegzem... :)

Kezdeném azzal, hogy nem vagyok mai csaj, és tökéletesen főzök. ;)

Szóval:

Meghívsz randira... esetleg felajánlom, hogy fizetem a részem. Ha elfogadod, fizetem, és nem lesz több randi (persze nem tudod meg, miért nem).

Ha nem fogadod el, és minden más OK, akkor állod a számlát, és legközelebb én hívlak meg, odafigyelve, hogy kb. egálban legyünk...

Ez szerintem nem anyagiasság, hanem alapvető illemtan.

2013. dec. 21. 15:20
 40/85 anonim ***** válasza:

"30-as ment a zöld kéz!"

Ment hát, mert körbenyalogatta az egódat. Lehetnél azért kevésbé kiszámítható... Egyébként nem hisztizned kellene, hanem pontosan kiírni a kérdést, és akkor kevesebben esnek neked.

2013. dec. 21. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!