Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?
"Köszi hogy te is így látod 17-es. Utána meg elvárják hogy főzzünk rájuk...hol itt az egyenlőség?Sehol!!!"
Ki várja el? Itt egyedül te vagy, aki mindenféle elvárásokkal bír. Egyébként meg ahogy a mai csajok többsége főz, inkább megcsinálom én a dolgot. Azt meg szerinted ki fizeti?
ismét felhívom a figyelmet, hogy ne keverjük a szituációkat, csak azért h. nekünk legyen igazunk! :)))
A kvázi: vendégség nem ugyanaz, mint egy nyilvános randi ahol elvárják az ital számla kifizetését.
A kiírás nem ezt tartalmazza!
" "Köszi hogy te is így látod 17-es. Utána meg elvárják hogy főzzünk rájuk...hol itt az egyenlőség?Sehol!!!"
Ki várja el? Itt egyedül te vagy, aki mindenféle elvárásokkal bír. Egyébként meg ahogy a mai csajok többsége főz, inkább megcsinálom én a dolgot. Azt meg szerinted ki fizeti?"
Tehát, összegzem... :)
Kezdeném azzal, hogy nem vagyok mai csaj, és tökéletesen főzök. ;)
Szóval:
Meghívsz randira... esetleg felajánlom, hogy fizetem a részem. Ha elfogadod, fizetem, és nem lesz több randi (persze nem tudod meg, miért nem).
Ha nem fogadod el, és minden más OK, akkor állod a számlát, és legközelebb én hívlak meg, odafigyelve, hogy kb. egálban legyünk...
Ez szerintem nem anyagiasság, hanem alapvető illemtan.
"30-as ment a zöld kéz!"
Ment hát, mert körbenyalogatta az egódat. Lehetnél azért kevésbé kiszámítható... Egyébként nem hisztizned kellene, hanem pontosan kiírni a kérdést, és akkor kevesebben esnek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!