Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért szemétkedik némelyik...

Miért szemétkedik némelyik pasi a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Néha olyan idegesítő, bántó dolgokat írnak. Rám. Sokszor kapok olyan levelet, ahol azt írják, hogy kb dögöljek meg úgy ahogy vagyok, de nem értem miért kell ezt. Ha nem tetszek akkor minek írnak, ha rondának tartanak miért írnak?
2013. dec. 20. 01:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ilyeneknek az anyja egy kur*a, erre nem lehet mit mondani
2013. dec. 20. 01:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem csak az interneten megy ez a stílus, üdv az életben.
2013. dec. 20. 01:45
 3/13 A kérdező kommentje:
De ez annyira lehangoló.. ha már egy ember arra vetemedik, hogy regisztrál valahova, minek kell bántani? Tök feleslegesen.
2013. dec. 20. 01:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Írígyek, előitéletesek, buták... És ha ez a három összehangolódik, megkapod a túlnyomó többséget.

Mindenesetre emelkedj felül rajtuk, és sz@rd le őket :)

2013. dec. 20. 01:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írtam Neked privit, kérlek válaszolj.

2013. dec. 20. 01:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Persze, nem is válaszolok ezekre, mert minek, szóval nem törődök velük, de nekem nagyon rosszul esik, hogy valaki rondának tart, vagy ilyesmi.. vagy inkább az, hogy még el is mondja, csak hogy meg nyugodjon a kis lelke.
2013. dec. 20. 01:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is társkeresőzöm, eleinte nekem is nagyon rosszul esett ez a hozzáállás a pasiktól. De mint tudjuk a stílus maga az ember! Az ilyeneket jobb meg sem ismerni! Ne törődj velük! Nem tetszhetsz mindenkinek, ez természetes. De lesz majd aki gyönyörűnek lát! Kitartás...
2013. dec. 20. 04:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Mára odáig jutottunk, hogy ugyan lehet a neten ismerkedni, de pont nem a társkeresőkön.
2013. dec. 20. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha én társkereső oldal-tulajdonos lennék, nyújtanék olyan szolgáltatást a felhasználóimnak, hogy szűröm a rosszindulatú leveleket. Valahogy úgy, mint a spamszűrők az emailezésben.

Továbbá lehetne szűrni a bejövő leveleket a küldő paraméterei szerint, amik szerint keresni is lehet (kor, magasság, lakhely, stb.), és még kulcsszavak szerint is, pl. hagyja ki a "dögölj meg" tartalmú leveleket.

Menj olyan oldalra, ami a fentiek szerint működik, vagy követeld a mostanitól, hogy alkalmazzon ilyeneket!

Nem tudom miért szemétkednek, de csak így lehet kiszorítani ezt a viselkedést.

2013. dec. 20. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Írtam neked kérdező. Remélem megírod majd nekem melyik társkeresőre regisztráltál és hogy talállak meg.:) Mivel ilyen oldalon vagy fent, ezért gondolom az ismerkedés fele is nyitott vagy én pedig pont ezért kereslek.:)
2013. dec. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!