Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nők vs. átlagos férfiak. Ti hogy egészítenétek ki a hiányzó részt?
Figyelt kérdés
Átlagos nők: "amikor kedvem támadt új viszonyokat kialakítani, volt rá kapható személy"
Átlagos férfiak: "?"
Egy példa: "minket már csak a rendőrök szólítanak le"
2013. nov. 4. 14:47
1/7 anonim válasza:
trollkodok a gyakorin és ha nem kávézok embereket ölök
2/7 anonim válasza:
Átlagos férfiak: "Minket csak a k.u.rvák szólítanak le." "Ha egy jobb csaj rám mosolyog szórakozóhelyen a bárpultnál, akkor tuti csak egy ingyen italt akar"
Egyébként meg nincs ezzel semmi gond, átlagos kinézetű férfiak tudomásuk kell venniük azt, hogy teperniük kell az átlagos csajokért is.
3/7 anonim válasza:
"amikor kedvem támadt barátnőt szerezni, rájöttem, hogy már kiöregedtem"
4/7 anonim válasza:
Átlagon felüli vagyok,így nem tudok érdemben válaszolni.
5/7 anonim válasza:
Régen átlagon aluli voltam most átlagon felüli nem tudok erre válaszolni :/
6/7 anonim válasza:
"Régen átlagon aluli voltam most átlagon felüli" hogyan csináltad? akkor te olyan vagy mint songoku.
7/7 anonim válasza:
Régen kis nyeszlett 60 kilós csontváz voltam mellé nagy fejemmel és előnytelen stílussal, önbizalomhiánnyal...... Most meg összeszedtem magam,remek szálkás izmos testem lett, önbizalmam is lett határozottabb a megjelenésem , jobban öltözködöm, hozzám illstílusom van és rengeteget javultam minden téren :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!