Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyagias lennék ha elvárom...

Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
bocsánat akkor nem elvárom hanem jól esett volna. rosszul fogalmaztam.de nem csináltam belőle felhajtást kifizettem a sajátomat.azt kész ennyi téma lezárva.
2013. dec. 21. 16:01
 62/85 A kérdező kommentje:
ez a cikk baromság!
2013. dec. 21. 16:06
 63/85 anonim ***** válasza:
#60 A PUA úgy hülyeség, ahogy van. Semmi másról nem szól, csak a lehúzásról. De egyébként itt is hozzáteszik, h a normális nők első pár randin nem várják el, h a férfi fizessen helyettük.
2013. dec. 21. 16:09
 64/85 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis kérdés, virtuális tömegverekedés lett belőle :)

27 éves pasi vagyok, és épp próbálom megtalálni újra az igazit. Amit én észrevettem mostanában a lányokon, hogy a nagy részük fejében meg sem fordul az, h beleadjon valamennyi pénzt az első randikon, hanem természetesnek tűnik nekik, h majd a pasi fizet.

Én úgy vagyok vele, ha elhívok valakit akár egy italra, akár egy pizzára, akkor van bennem annyi, hogy kifizetem, hisz az én ötletem volt, max ha nem találkozunk többet, akkor buktam 1-2 ezret, sztem ebbe nem halok bele. Persze azért plusz pont, ha fizetés előtt felajánlja, hogy fizeti a saját részét, de nem szoktam engedni. Azért lehet látni egy csajon, h anyagias-e vagy sem, ez négyszemközt hamar kitűnik.

De azt nem tolerálom, ha minden egyes randin én fizetek mindent, és még fel sem ajánlja, hogy belead, és ráadásul még netán olyan értékben is rendel kaját mondjuk, ami már azért túlzás. Az olyan lapát.

2013. dec. 21. 16:11
 65/85 A kérdező kommentje:

hehe sikerült ilyen nagy port kevernem?:D

Amúgy igen én sem rendeltem volna a legdrágább italt..ez természetes nem vagyok pofátlan!

2013. dec. 21. 17:08
 66/85 A kérdező kommentje:
szerintem anyagias világban élünk az hazudik aki azt mondja őt nem érdekli a pénz.Akkor éhen hal vagy mi?
2013. dec. 21. 17:09
 67/85 anonim ***** válasza:
egy sütit vagy kólát kapsz, de mozit már nem fizetem :D ennyire azért nem vagyok "kedves srác"
2013. dec. 21. 17:17
 68/85 A kérdező kommentje:
Köszi :) szeretem a sütit és a kólát is :P
2013. dec. 21. 17:19
 69/85 anonim ***** válasza:

Nah, a mozit már fizetheti a nő, akár teljes egészében, csak előre meg kell vennie a jegyeket! ;)

Ez jó példa volt, köszi. :)

2013. dec. 21. 17:22
 70/85 A kérdező kommentje:
akkor te jársz jobban mert a kóla meg a süti az kevesebb mint egy mozijegy.;)
2013. dec. 21. 17:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!