Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyagias lennék ha elvárom...

Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggő! Mi a barátommal lassan 2 éve leszünk együtt. Ha elmegyünk valahová és felajánlom neki, h fizetek én is akkor nem engedi hiába erőszakoskodom! Persze ez nem azt jelenti, h nem volt már rá példa,h én is fizettem neki valamit, de akkor sem tetszett neki, sőt kényelmetlenül érezte magát. Nem tetszett neki.. Szóval erről hiába beszélünk, vitatkozunk, minden ember más és minden ember másképp áll a dolgokhoz!
2013. dec. 21. 15:21
 42/85 A kérdező kommentje:

mi nem volt érthető a kérdésben?

Elhív valaki egy italra és én azt gondoltam magamban biztos megakar hívni egy italra mert így illendő akkor ő fizeti az italomat és legközelebb majd én hívom meg őt vagy közösen fizetjük. Lehet én nem gondolkodom logikusan.

2013. dec. 21. 15:24
 43/85 anonim ***** válasza:
39: Igen, alapvető illemtan szerint pontosan így megy. Az is a része, hogy te felajánlod. Meg az is, hogy ez az első randira vonatkozik. De a kérdező nem erről beszélt, vagy ha mégis erre gondolt, akkor tanuljon meg fogalmazni.
2013. dec. 21. 15:26
 44/85 anonim ***** válasza:

A kiirás szerint megbeszéltetek egy randit, ahol helyet foglaltál, iszogattok, majd elvárod, hogy a pasi fizessen :)))

Nem azt írtad ki, hogy ha meghív egy italra, akkor természetes e, hogy ő fizet e? (persze, ő hívott meg)

45/85 A kérdező kommentje:
És mivel tetszik nekem a srác így adok neki még esélyt bebizonyítva hogy nem vagyok anyagias.
 46/85 anonim ***** válasza:
Kár bizonygatni, mert eleve csak olyan srácnak engeded meghívatni magad. :DDDDDD
2013. dec. 21. 15:29
 47/85 A kérdező kommentje:
?
2013. dec. 21. 15:31
 48/85 anonim ***** válasza:

30-as vagyok, annak uzenem, aki azt irta, hogy velem akkor se randizna, ha en fizetnek.

Kozlom veled, hogy egyreszt en randikent a setat szeretem, egy park vagy ilyesmi, pont azert mert nem akarom, hogy o fizessen, amig nem is ismerem igazan.

Ha mar jobban ismerek valakit, akkor legtobbszor egy italt o fizet, egy italt en.

De ugy latszik en is anyagias vagyok, mert ha meghivnak vacsorazni mondjuk es kifizetik a szamlat, akkor ugy erzem, hogy fontos neki, hogy jol erezzem magam.

2013. dec. 21. 15:31
 49/85 anonim ***** válasza:

Na akkor, itt álljunk meg egy pillanatra... tudom, egyenjogúak vagyunk, mi nők... meg kihasználjuk a férfiakat, stb....

Akkor az alapvető illem:

Mindig a férfi fizet, amivel nem szabad visszaélni, és amit illik viszonozni!

Ajánlom elolvasásra...

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 21. 15:32
 50/85 anonim ***** válasza:
Miért akarsz neki olyasmit bizonyítani, ami nem igaz? :) Egyébként egy tanulságot leszűrtem a kérdésedből: első randin nem szabad meghívni a nőket semmire, mert ezzel ki lehet szűrni az olyan anyagias ribiket, mint te és még 1-2 ide író prosti. Utána, ha már kiderült, h nem ilyen, szívesen meghívom bármire a lányt.
2013. dec. 21. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!