Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?

mi nem volt érthető a kérdésben?
Elhív valaki egy italra és én azt gondoltam magamban biztos megakar hívni egy italra mert így illendő akkor ő fizeti az italomat és legközelebb majd én hívom meg őt vagy közösen fizetjük. Lehet én nem gondolkodom logikusan.

A kiirás szerint megbeszéltetek egy randit, ahol helyet foglaltál, iszogattok, majd elvárod, hogy a pasi fizessen :)))
Nem azt írtad ki, hogy ha meghív egy italra, akkor természetes e, hogy ő fizet e? (persze, ő hívott meg)

30-as vagyok, annak uzenem, aki azt irta, hogy velem akkor se randizna, ha en fizetnek.
Kozlom veled, hogy egyreszt en randikent a setat szeretem, egy park vagy ilyesmi, pont azert mert nem akarom, hogy o fizessen, amig nem is ismerem igazan.
Ha mar jobban ismerek valakit, akkor legtobbszor egy italt o fizet, egy italt en.
De ugy latszik en is anyagias vagyok, mert ha meghivnak vacsorazni mondjuk es kifizetik a szamlat, akkor ugy erzem, hogy fontos neki, hogy jol erezzem magam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!