Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyagias lennék ha elvárom...

Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
Hat ez engem is meglepett nehanyembernel... En kolcsonosseg hive vagyok
2013. dec. 21. 15:01
 12/85 A kérdező kommentje:
NEm azt írtam hogy mindent ő fizessen..úristen akkor azért nincs barátnőtök.
2013. dec. 21. 15:01
 13/85 anonim ***** válasza:
89%

Sosem hagytam nőt fizetni... És ez után sem fogok! Nem azért, mert én olyan piszkosul gazdag vagyok, hanem mert ez szerintem a minimum, amit egy férfi megtehet a randikon... 20/f

(mielőtt jönne, hogy "anyuci, apuci" hát nem! dolgozom, beszállok a rezsibe, és külön kasszán vagyunk)

2013. dec. 21. 15:02
 14/85 anonim ***** válasza:
100%

kérdező (9.):

Nem erről szólt a kérdésed.

"Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat"

Elvárod, és randin. Még azt sem irod oda, hogy az első randin, vagy minden.

Tessék akkor is egyenjogúnak lenni amikor ez kötelezettséggel jár nem csak joggal!

15/85 anonim ***** válasza:
egyenjogúság van! Ti,nők akartátok ezt,akkor viseljétek a következményét,egyépként a nőnek kéne felajálnia h. fizessék felesbe mert az a pasitól bunkóság h. azt mondja,hogy fizesd ki a saját részed.
 16/85 anonim ***** válasza:
Ja, hogy illedelem? De gondolom ha a munkahelyeden kevesebb pénzt kapnál mint a férfi kollégáid, akkor fel lennél háborodva.
2013. dec. 21. 15:03
 17/85 anonim ***** válasza:

Ebből a szempontból maradi vagyok...

Ha egy férfi elhív egy nőt, igenis ő rendezze a számlát! Nálam ez alapvető...

De nem kihasználás... mert legközelebb, ha én meghívom vacsira, én se fogom vele elfelezni a bevásárlás költségeit, hanem próbálom úgy rendezni, hogy egál legyen...

18/85 anonim ***** válasza:
12%
8asnak igaza van.Te prosti vagy hogy elvarod hogy penzel tamogassanak vagy mi.neked letorik a kormod ha kiadsz 2000-3000 ft-it egy vacsi vagy sutizes miatt?
 19/85 A kérdező kommentje:
elsőn
 20/85 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Hála istennek sok nő nem úgy gondolkodik, mint Te. Ha női egyenjogúság van, akkor igenis a nők is fizessenek ugyanannyit, mint a pasik. Persze nem kell ezt kicentizgetni, de az alapelv, hogy egy párkapcsolatban fele-fele arányban legyenek az ilyen kiadások megosztva és a nő az olcsón megvásárolható szolgáltatásaiért cserébe ne várjon vagyont.
2013. dec. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!