Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?
tudtam hogy ezzel jöttök hogy egyenlőség meg minden...
és nem vagyok prosti! Manapság nehéz találni olyat aki normális és illedelmes.Természetesen nem kell hogy mindig meghívjanak lehet maradi vagyok de semmiképp sem vagyok ribi.
"Te prosti vagy hogy elvarod hogy penzel tamogassanak vagy mi.neked letorik a kormod ha kiadsz 2000-3000 ft-it egy vacsi vagy sutizes miatt?"
Nem, nem törik le a körmöm, és nem vagyok prosti...
De ha utána meghívom a férfit vacsira, mellé sütök is valamit, akkor is vegyem elő a bolti blokkot, felezzük, plusz számoljak fel munkadíjat?
Vagy az nem egál, ha én otthon sütök-főzök neki?
Ha anno nekem egy férfi első randin feleztette volna a számlát, tuti nem lett volna második randi. :D
17-es voltam...
Ha kell, vállalom hogy anyagias vagyok, de én is elvárom, hogy a pasi fizessen. Mindig felajánlom a felezést, de ha elfogadja, az hatalmas rossz pont nálam. Ha elhívott randira, akkor fizesse! Én meg nyilván nem fogok kaviárt rendelni.
Persze ha én hívom el, akkor én állom. De olyankor általában olyan programot szervezek, ahol nem kell ott helyben fizetni, vagy kimegyek a mosdóba, és előtte a pultnál diszkréten rendezem a számlát.
DE olyat, hogy ülünk az asztalnál, és hozza a pincér a számlát és nekiállunk ott összerakni a pénzt, nem játszom.
Most egyébként együtt élek már a párommal. Közös kassza, stb. De ha elmegyünk valamerre, mindig ő fizet. Szerinte és szerintem is így normális.
Vegyük ketté a dolgot!
Te már magadhoz hívtad vacsorázni, a kérdés meg egy randi italköltsége volt a kérdésből adódóan nyilvános helyen.
A két helyzetnek még csak köze sincsen egymáshoz.
Ha magadhoz hívod mint bármely vendéget persze h. nem kéred el a bevásárlólista felét.
De egy randin elvárni(!), hogy teljes egészében a pasi vállalja a cehet kissé máshogy fest...
Kerdezo, ezt igy kimondani, hogy "elvarod" itt a gyk-on egyenlo a virtualis ongyilkossaggal, mert az osszes szexualisan frusztralt, onmagat tokeletesnek tekinto,mindig a no a hibas fefogasu himnemu neked ugrik.
A randin az fizessen, aki meghiv. Szerintem.
Es mivel a randik, foleg az elso randik altalaban ugy tortennek, hogy a pasi hiv meg, egyertelmu, hogy o fizet.
Szerintem aki mar ezen fennakad, es nem fogja fel, hogy miert is kellene neki meghivni a not, azzal ne foglalkozz.
Az egyenjogusaggal jonnek, mert igazabol fogalmuk sincsen arrol,hogy hogyan kell egy not meghoditani, fogalmuk sincs arrol, hogy milyen erzes adni es altalaban nem azert hivnak mert tenyleg meg akarnak ismerni, meg tenyleg kedvelnek, hanem mas okokbol. A fiatalabbak.
Ezt az egesz "nem akarok pofara esni, es hiaba fizetni" dolgot meglehetne uszni azzal, ha okosabban inteznek az elso randikat. Vannak ingyenes programok is, es az a lany,aki tenyleg kedvel, az elmegy oda is.
De ha mashova hivja a lanyt, akkor fizessen o.
Hozzatennem, ha a lany hiv meg, akkor fizessen o. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!