Anyagias lennék ha elvárom egy randin hogy a pasi fizesse az italomat, Mi történt a mai pasikkal hova lett az udvariasság?
Ki mondta, hogy hívj meg bárhova?
Meg lehet beszélni egy sétát valahová, az nem kerül semmibe... és akkor fizetni se kell. ;)
Csak szigorúan a kérdésre válaszoltam.
Nem körbeszíneztem, hogy "mire gondolhatott a költő" mint jópáran :)
Alighanem az piszkálta fel itt a kedélyeket, Kérdező, hogy "elvárod", hogy a pasi fizessen.
Bár egy nagyon szép, kedves és udvarias gesztus, ha a pasi meghív a randin, és nem hagyja, hogy te fizess, attól ezt még elvárni, szerintem, nem szép dolog.
Amikor én mentem el a kedvesemmel múzeumba, vagy egy fürdőbe sosem vártam el, hogy ő fizessen, ellenben hagytam, hogy magához ragadja a kezdeményezést, és elsőként lépjen a kasszához. A pénztárcám nálam volt, ha netán csak magának vett volna jegyet, zokszó nélkül fizettem volna a sajátomat, és mindez a legkevésbé sem változtatott volna azon, hogy jól érzem-e magamat vele, vagy sem.
Ő azonban minden alkalommal, kérdezés nélkül meghívott, amit bár egy pillanatig sem vártam el tőle, mégis a lelkemig melegített.
Az efféle gesztust megbecsülni és tisztelni kell, nem elvárni.
Első randit ingyenesre kell megoldani. Ha jól sikerült és érzed, hogy lehet belőle több, akkor már elhívod vhová. Nyugodtan fizethetsz. Ezt játszd el 2x. Ha harmadszor nem akar belepótolni sem mert természetes neki, lapát.
Tudom, van tanulópénze de jobbat nem tudok h lehet kiszűrni a rbancokat.
Egyebkent itt van egy "ferfi"oldal is
Meg ok is ezt mondjak
"Szóba került az első csók és az első találkozáskor való fizetés kérdése is. Érdemes megjegyezni, hogy mivel te vagy az, aki elhívod a lányt az első alkalommal, ezért ez a te “rendezvényed” és a számlát is te állod a végén."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!