Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
19 éves vagy?
szerintem nem vagy több 16 nál. de ha mégis 19 vagy,akkor szégyelhetnéd magad,hogy ilyen sete vagy:D:D
20 F
Igen, 19 vagyok :)
És nem érzem úgy, hogy szégyellenem kellene magamat :)
de már megint agyoncsapod 1ikszavad a másikkal
a kérdésed(csak h emlékezz rá, mert eszerint elfelejtetted:
Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )?"
valaki leirja az őszinte véleményét erre te lehurrogaod, ha csak a neked tetsző választ akarod meghallani, akkor felesleges a kérdés
meg írtad,h. nem az észre vonatkozika kérdés, de mégis te írod állandoan h attól még lehetnek okosak ezeka ringyók stb...most akkor döntsd már el mit gondoljunk
meg ne ítélkezzünk, de 1kép alapján nem tehet mást az ember csak ítélkezhet
ítéletem és őszinte véleményem szerint gázul néz kia csaj mindenhogy..ennyi
a 4,5ös átlagod meg leszarom
nekem nem volt 4,5átlagom soha
de szerintem az intelligencia(vagyis értelem)többet ér a lexikális tudásnál
te az 1.vel nem nagyon rendelkezel
Ha ezt a hosszúra sikeredett fejtegetést elolvasná Andrea Teodorova jót kacagna rajtatok :D:D. Szerintetek egy ilyen nőt hol érdekel már az h a nők leszólják h "jajj milyen buta lehet" meg stb :D:D:D.Éli a boldog életét sikeres és megvan mindene ti meg itt szapuljátok egymást . Érdekes:D...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!