Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányokról mi...

Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)

2010. ápr. 1. 22:38
 91/139 anonim ***** válasza:
67%

Nekem Kendra volt a kedvencem a Playboy villa lányaiból... szerintem édes :)

habár az első képeken amiket belinkeltél fel sem ismertem és egyáltalán nem tetszik és nem is szép... de azokon a képeken amiket később küldtél (amikor terhes) nagyon tetszik :)

hááát a tv-szerepléseiből nem az tűnt ki, hogy egy atomfizikus lenne... de összességében tényleg igaz, h a külső nem befolyásolja a belsőt, szóval egy szőke szilikonmellű lány is lehet okos.

(de ha pl hitelből csináltatná meg a mellét, akkor nem. :D )

2010. ápr. 4. 19:23
 92/139 anonim ***** válasza:
49%
Az első képeken nem Kendra van hanem Andrea Teodorova!!!!!!
2010. ápr. 4. 19:25
 93/139 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nem tetszenek a rockerek... De soha nem beszélnék úgy róluk, ahogyan te beszélsz rólunk... Valószínűleg ők is lehetnek annyira intelligensek, mint a normál emberek.

;)" Ezzel a mondatoddal azt tükrözöd, hogy szerinted a rockerek nem "normál emberek". Ehhez gratulálok.

Őszintén nem értem mire jó valakinek ha azt hangoztatja a szőkék plázak*rvák és buták, a rockerek pedig műveletlen, büdös parasztok. Mindkettő sarkítás és könnyen lehet ellenpéldát hozni.

Nem tudom az összehasonlítás honnan jött. Lehet ezzel akartad bizonyítani mennyire tudsz tanulni és ilyen külsővel is lehet valaki okos. Az a gond, hogy a legtöbb gimnáziumban - főleg vidéken -, de Budapesten úgyszintén nem kell halálra tanulniuk magukat a diákoknak a jó jegyért. Például ha el kell olvasni irodalom órára heti 2 könyvet, akkor csak sír a szájuk mennyire sok. Pedig 2 délután alatt kényelmesen ki lehet olvasni egy 3-400 oldalas könyvet és egy cseppet sem sok vagy megerőltető. Ha valaki az átlagára, vagy a jegyeire veri nyálát annak semmi értelme. Egy másik iskolában lehet közel ilyet sem érne el. Az ilyen hűdef*szakitűnővagyok diákok az egyetemen az első szemeszterben elvéreznek. Szóval, a gimnáziumi tanulmányok semmit sem számítanak a világban, az emberek közt. Nem ez határozza meg ki milyen ember, vagy mennyire intelligens.

[Mellesleg szerintem 4 beszélt nyelv egyáltalán nem sok.]

Nekem tetszik a fehér haj. De a "műszőke" "szolibarna" bőrrel undorító.

Szórakoztató, amikor elvakult emberek egymásnak esnek. :D

2010. ápr. 4. 19:49
 94/139 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az a szórakoztató,amikor valaki henceg a tudásával,de vannak szavak,és mondatok,amelyeket úgy ír le,mint egy iskolázatlan 14 éves.Az is szórakoztató,mikor valaki azt gondolja,valaki attól lesz királynő,hogy egy széthidrogénezett hajú műnő,és hentereg pár hetet egy vén kujon villájában.S még van,akinek ezek a nők példaképek,nem azok,akik tanulnak,dolgoznak,nem mellesleg smink nélkül,barnán,garbóban is megnézik őket.

Tessék,itt egy őszinte vélemény.

2010. ápr. 4. 20:33
 95/139 anonim ***** válasza:
0%
Én nem beszélek semmilyen nyelven és nem is voltam jó tanuló soha,mégis jól fizető állásom van,ráadásul külföldön.Hétköznapokon a munkában nem így nézek ki,de hétvégén...Az ilyen kinézetű lányok is ugyanúgy néznek ki reggel,mint mindenki más(kivéve a testüket).Elárulom,hogy Magyarországon ilyenek az emberek.Ha nem tettszik költözz el.Nem tudsz egy országot megváltoztatni.
2010. ápr. 4. 20:43
 96/139 anonim ***** válasza:
100%

18:14es vagyok:

igen valóben erős pl volt, de csaka szemléltetés kedvéért

de hogy nem ártanának már ezek a lányok

igenis ártanak

rossz pl-k a mai fiatalságnak, nagyon rossz pl-k

hogy ugy érvényesülhetsz ha jól nézel ki, nem is kell több...hát köszönöm szépen:S

kedves kérdező: még mindig ott tartunk h attól mert vki jól tanul még lehet buta:D

2010. ápr. 4. 20:49
 97/139 anonim ***** válasza:
100%

igen igazad van nem is akarnám

meg kinézni sem aakrtok igy

egy bájos, természetes szépséggel össze sem lehet ezeket vetni

2010. ápr. 4. 20:51
 98/139 anonim ***** válasza:
62%
olyanok vagytok mint az öregasszonyok :D hihetetlenül prűdek, vérszemet kaptok az ilyen lányokra, rossz példák, hát hogy lehet ilyet mondani :DD általad említett természetesnek kinéző lányok is ott teszik szét a lábukat, ahol tudják :D nézz csak szét a neten, nem csak szőkecicák vetkőznek, hanem szürke egerek is :D ennyit az elméletedről :D
2010. ápr. 4. 20:59
 99/139 anonim ***** válasza:
100%
basszus, de most errőla villa ribancról volt szó
2010. ápr. 4. 21:01
 100/139 anonim ***** válasza:
100%

"nézz csak szét a neten, nem csak szőkecicák vetkőznek, hanem szürke egerek is"

vigyázz, kit nevezel szürke egérnek, mert lassan már az ilyen plázapics.k számítanak a leghétköznapibb szürkeségnek, annyian vannak. és a természetesen formás idomú lányok/nők mennek ritkaságszámba... :p

2010. ápr. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!