Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányokról mi...

Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)

2010. ápr. 1. 22:38
 111/139 anonim ***** válasza:
küldessz nekem egy képet privilbe?????:D
2010. ápr. 5. 18:40
 112/139 A kérdező kommentje:
Hát...nem... Bocsi! :)
2010. ápr. 5. 18:52
 113/139 anonim ***** válasza:
100%

akk bizti csúnya:D:D:D

na itt vége a témának:D

2010. ápr. 5. 19:40
 114/139 A kérdező kommentje:
18:40 küldök neked képet, ha senkinek nem küldöd tovább!!!
2010. ápr. 5. 22:20
 115/139 anonim ***** válasza:
69%

"A másik: nyugi meg, az egyetemen nem fogok elvérezni mert van fenekem és eszem is, le tudok ülni tanulni.

Az osztályomban mindenki próbált elém furakodni, de nem ment nekik, pedig a tanárok is folyton engem kóstólgatnak.

Hogy mondjak egy példát: a KRESZ vizsgát idegen nyelven maximális pontszámmal tettem le elsőre, és a vezetés is sikerült. Míg egy barátnőmnek, aki tényleg szende kis szűz, 3szor is próbálkoznia kellett, hogy összejöjjön.

Ezzel nem hencegni akarok, és nincs kedvem semmit sem bizonyítani, de a lényeg, hogy mindenki lehet okos és intelligens!

És aki egyszer beszélgetett velem, az nem fogja rám aggatni a bunkó, öntelt jelzőket, ebben biztos vagyok!!"

Az emeberekről a mondataik szerkezete, a használt szavaik sokkal többet árulnak el, mint bármiféle jelentés, ugyanis ismeretlenül, írásban mindenki azt mond, amit akar, de a fent említettet képtelen levetkőzni.

Más véleményét egyszerűen el kell fogadni - legalább megpróbálni - csak ebben a csodás országban bárki, akinek más a véleménye és ezt ki is meri fejteni, az emberek azzal reagálják le, hogy "direkt sérteget", "bunkózik", "utál" és úgy kezelik, mintha valaki 47-es szöges bakanccsal átgázolt volna a kicsi, érzékeny lelkükön, ráadásul még ugrálna is a legérzékenyebb pontjukon egy sort. Mindezt ahelyett, hogy megbeszélnék tisztes emberekhez méltón. Ebből a szempontból ez az oldal nem megfelelő helye az eszmecseréknek.

Igazából ez a hozzáállásod, miszerint csak a tanulással kapcsolatos dolgokat említed teljesen érthető ha önbizalomhiányod van. Csak előbb azt kéne megértened, hogy a tanulás csak egy dolog. Nekem is volt osztálytársam, aki nagyon jól tanult mégis buta volt.

Anno az első szakomnál én is azt gondoltam simán fog menni, mindenből ötös leszek... [Persze nem egy tücsök szakon.] :DDD Az egyetem mellesleg nagyon jó dolog. Feltárul a világ, egy addig teljesen ismeretlen dimenzió, milliónyi különböző embert ismersz meg és móka az egész. Ezért nem hiszek a külső alapján "átlagos" és "nem átlagos" ember kifejezésekben. Rengeteg előítélettel találkoztam - 17 évesen kezdtem egyetemre járni - mivel a tetovált, piercinges, oldalt felnyírt hajú, büdös, bunkó, buta rockerféleség sztereotípiába tartozom. De valahogy sosem találkoztam azzal, hogy valaki azt hinné buta lennék[, vagy a tanáraim csak úgy, minden ok nélkül, alaptalanul kóstolgatni próbálnának]. Főleg olyan diákok részéről, akik beszéltek velem. Érdekes hányan leírnak a külsőm alapján, aztán hoppá kiderül, valami olyasmi, amit sosem gondolt volna. :D Sajnos a legtöbb magyar burokban nő fel, nem találkozik más szemléletmóddal, egyszerűen elhiszi amit finoman adagol a média, vagy éppen azt gondolja, amit a "többiek". Ugyanis kilógni nem jó és sokkal könnyebb elfogadni egy kész, "előregyártott" véleményt mint utána járni valaminek, megérteni a működését. Egyszerűen borzalmas, ha valakinek vannak saját gondolatai, bizonyára azért, mert veszélyes a "remekül működő társadalmunkra". [Kíváncsian várom ki mit tud ebből leszűrni... :D]

Nem tudom milyen lehet egy nem magyar kresz vizsga. [Elképzeléseim vannak, így gondolom olyan, mint magyarul. Töltöttem már ki tesztet és egy cseppet sem volt nehéz, legalábbis a magyar. (Mindezt úgy mondom, hogy nem a magyar az első beszélt nyelvem.)]

Valahogy azt nem értem, hogy miért akarsz itt bármit is bizonyítani egy csomó ismeretlen, arctalan embernek. Már az is eszembe jutott, hogy ez valami pszichológiai kísérlet, vagy adatgyűjtés a csoportokkal kapcsolatban.

2010. ápr. 6. 04:20
 116/139 A kérdező kommentje:

Semmi pszichóhoz nincs köze. :D

Nem bizonyítani akarok, csak megértetni az emberekkel, hogy akárki lehet okos, jófej meg minden, és külső alapján nem helyes ítélkezni!

Persze az teljesen természetes, hogy az vannak előítéletek, de nem értem meg, hogy holmi kép alapján milyen jogon r.bancoznak le egy lányt, milyen jogon mondják rá, hogy egy bunkó p.csa stb., stb...

2010. ápr. 6. 08:42
 117/139 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 6. 10:40
 118/139 anonim ***** válasza:
oké küldd ide: b_ellezzaa@hotmail.com
2010. ápr. 6. 13:51
 119/139 A kérdező kommentje:

Küldtem :)

Az arcomat nagyjából eltakartam, de azért abból is látszik valami :)

2010. ápr. 6. 14:20
 120/139 anonim ***** válasza:

akinek a képet küldted :

szerintem nem is olyan vagy,mint a képen a lány.egyátalán nem.Megnéztelek iwiwen is.Nem is hasonlítassz a lányra aképről.Sötétszőke hajad van és nem vagy olyan ciciás.

Na mindegy a lényeg,hogy nekem a sötét hajú szemű bőrű cicák jobban bejönnek:D:P

2010. ápr. 6. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!