Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
Érdekes vagy kedves kérdező.
Ez a bizonygatásod,hogy hány nyelvet tudsz, milyen átlagod van stbstb a legundorítóbb dolgok közé tartozik a számomra. Kb amikor a részeg orvostanhallgató vagy jogásztanonc egy kocsmában összeveszik a pultossal és nekiáll pofázni,hogy ő ezt tanulja és a másik?Egy szaros pultos. Hát no komment... Sajnos a diplomához intelligenciát nem adnak.
Nézzük is a dolgokat reálisan. Feltetted ezt a kérdést,hogy utána elkezdhesd fényezni magad. Hogy mert te is ilyen vagy és milyen okos. Hát élvezd az életed,a szépséged.
De azért,mert szerinted gyönyörű mindenkinek irigykednie kell rád. Mert aki bármi mást mond az csak irigy lehet. És persze az összes átlagos lány.Hát gratulálok az életszemléleteddel
többen írtátok,h. ezek a mű ribancok röhögnének rajtunk és milyen jól csinálják mert megélnek..
oké, akkor én holnap bankot fogok rabolni és megölök ezért 2embert, de enyém lesza pénz, ezért jól csináltam mert jól fogok élni
te nem fogjátok fel miket beszéltek?:O
szerintetek teljesen mind1 hogyan gazdagszik meg az ember, csak h az legyen?:O
gratula...
Aki hülye, az nem jut el a playboy villába :D vagy lehet, valóban esze nincs, unintelligens p_csa és csak a teste miatt lökték a tömegbe, neki pedig csak menni kellett ahova irányították.
Nem tudom... nekem még mindig nem bántja a csőröm, ha róluk van szó. Elfogadom őket, és sok nő még rajtam kívül.
Persze, soha ne legyen ez az ideál és ne ők legyenek a média fősztárjai (mondjuk manapság ők a reklám), de ez sem rajtam fog múlni, hogy kit, mennyit mutogatnak.
Lehet visszataszítónak tűnök, csak be akartam bizonyítani, hogy egy "ilyen" lány is tud tanulni és lehet okos.
Minden szavamban nem kell a hibát keresni...
És nem értem miért zavar másokat, ha ezek a lányok ki tudják használni a szépségüket olyan szinten, hogy idáig eljutottak.
Nem hinném, hogy sok válaszolónak meg lennének az adottságai, hogy ezt véghezvigye.
Persze gondolom nagyon sokan nem is akarnák... :p :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!