Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
Lehet bután fogalmazok, de hát ez van...
A normál embert (ha valaki félreértett volna) a hétköznapira értem, és a rockerek nem egy átlagos, hétköznapi ember képét mutatják, de van egy srác ismerősöm, aki rocker, és nagyon kedves meg rendes, okos is!!
Szóval: a rockerek nem tartoznak az átlagba, de attól még normális emberek!
Ez van a cicákkal is. Kár, hogy ezt egyes emberek nehezen fogják fel...
A másik: nyugi meg, az egyetemen nem fogok elvérezni mert van fenekem és eszem is, le tudok ülni tanulni.
Az osztályomban mindenki próbált elém furakodni, de nem ment nekik, pedig a tanárok is folyton engem kóstólgatnak.
Hogy mondjak egy példát: a KRESZ vizsgát idegen nyelven maximális pontszámmal tettem le elsőre, és a vezetés is sikerült. Míg egy barátnőmnek, aki tényleg szende kis szűz, 3szor is próbálkoznia kellett, hogy összejöjjön.
Ezzel nem hencegni akarok, és nincs kedvem semmit sem bizonyítani, de a lényeg, hogy mindenki lehet okos és intelligens!
És aki egyszer beszélgetett velem, az nem fogja rám aggatni a bunkó, öntelt jelzőket, ebben biztos vagyok!!
Az Ok, ha valakinek nem tetszik az ehhez hasonló lányok külseje. Ezzel nincs probléma!
De mikor lek.rváznak, lebunkóznak és lepr.stiznak számukra ismeretlen embereket, az már nagyon nem szép dolog!!
azt írtad az előbb,hogy aki beszélget veled az szerint intelligens vagy és nem aggat rád sértő jelzőket
előtter meg hogy az összes osztálytársad(kivéve1)utál téged
nem hinném h ennyi ember ok nélkül
mekkora 1 kétlábonjáró beképzeltség vagy
tudod honnan ismerni fel az értelmes embert:
aki nem hangoztatja magáról állandóan h ő milyen értelmes, mert nincs rá szükségexD
ennyi!
felőlem
:DD
Nagyon helyes vagy, utolsó!
Azzal azonban nem értek egyet, amit a legvégén leírtál...
Én nem azért öltözködöm úgy, ahogy, hanem mert mindig önbizalomhiányban szenvedtem, és ezt így sikerült csak valamelyest javítgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!