Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányokról mi...

Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)

2010. ápr. 1. 22:38
 101/139 anonim ***** válasza:
75%
nem azt mondtam, hogy egyedi vagy tucat.. hanem hogy szürke... teljesen más a 2 szó jelentése. ma már egyébként akkor lehetsz egyedi, ha pávatollat dugsz a seggedbe és kotkodácsolsz mellé.
2010. ápr. 4. 21:27
 102/139 anonim ***** válasza:
50%
Olyan nevetségesek vagytok.Én nem érzem rosszul magam ha esetleg ezt gondoljátok rólam a metrón,vagy bárhol.Aki meg igen az bizonytalan a stílusában.Hagyjátok már ezt az egyedi meg tucat dolgot.Basszus,mindenki egyedi,senki sem egyforma.Mindenkinek eltér valamiben az ízlése,külseje meg pláne.Én is elvileg tucat csaj vagyok még sem látok még egy olyan hasonlót lányt,mint én.Amúgy meg ha valaki szilikonoztatja magát nem lesz olyan,mint a többinek szája vagy melle.Ezek az emberek többnyire irigyek!Mert ha nem lennének azok nem foglalkoztatná őket a téma és nem beszélnének ilyen sértően ezekről a lányokról.Mert kérdem én:tett valakinek is rosszat egy ilyen nő(nem 16éves tini lányokra gondoltam)?Megmondom én mire féltékenyek az emberek.Az alakjukra és a pénzükre.
2010. ápr. 5. 09:26
 103/139 A kérdező kommentje:

Lehet bután fogalmazok, de hát ez van...

A normál embert (ha valaki félreértett volna) a hétköznapira értem, és a rockerek nem egy átlagos, hétköznapi ember képét mutatják, de van egy srác ismerősöm, aki rocker, és nagyon kedves meg rendes, okos is!!

Szóval: a rockerek nem tartoznak az átlagba, de attól még normális emberek!

Ez van a cicákkal is. Kár, hogy ezt egyes emberek nehezen fogják fel...

A másik: nyugi meg, az egyetemen nem fogok elvérezni mert van fenekem és eszem is, le tudok ülni tanulni.

Az osztályomban mindenki próbált elém furakodni, de nem ment nekik, pedig a tanárok is folyton engem kóstólgatnak.

Hogy mondjak egy példát: a KRESZ vizsgát idegen nyelven maximális pontszámmal tettem le elsőre, és a vezetés is sikerült. Míg egy barátnőmnek, aki tényleg szende kis szűz, 3szor is próbálkoznia kellett, hogy összejöjjön.

Ezzel nem hencegni akarok, és nincs kedvem semmit sem bizonyítani, de a lényeg, hogy mindenki lehet okos és intelligens!

És aki egyszer beszélgetett velem, az nem fogja rám aggatni a bunkó, öntelt jelzőket, ebben biztos vagyok!!

2010. ápr. 5. 09:42
 104/139 anonim ***** válasza:
100%
Az lehetséges,de attól még ezekről a lányokról lehet véleménye az ellentábornak is.Nem kell megsértődni azon,ha valakinek esetleg nem tetszenek,vagy nem szimpatikusak.S igen,a legtöbbjük nem jó példakép.A legtöbbjük.
2010. ápr. 5. 11:23
 105/139 A kérdező kommentje:

Az Ok, ha valakinek nem tetszik az ehhez hasonló lányok külseje. Ezzel nincs probléma!

De mikor lek.rváznak, lebunkóznak és lepr.stiznak számukra ismeretlen embereket, az már nagyon nem szép dolog!!

2010. ápr. 5. 12:32
 106/139 anonim ***** válasza:
82%

azt írtad az előbb,hogy aki beszélget veled az szerint intelligens vagy és nem aggat rád sértő jelzőket

előtter meg hogy az összes osztálytársad(kivéve1)utál téged

nem hinném h ennyi ember ok nélkül

mekkora 1 kétlábonjáró beképzeltség vagy

tudod honnan ismerni fel az értelmes embert:

aki nem hangoztatja magáról állandóan h ő milyen értelmes, mert nincs rá szükségexD

ennyi!

2010. ápr. 5. 12:43
 107/139 anonim ***** válasza:
75%
utolsónál (12:43) a pont! :D
2010. ápr. 5. 14:45
 108/139 A kérdező kommentje:

felőlem

:DD

2010. ápr. 5. 15:02
 109/139 anonim ***** válasza:
100%
Amiket legelőször belinkeltél azok mind beállított képek, szakemberek garmada áll mögöttük, hogy az általuk megálmodott imidzs visszaköszönjön a fotókon. Szóval reális véleményt nem tudnék így róluk mondani. Általánosságban annyit, hogy tipikus mai divatnak megfelelő: póthaj, ribis hajszín, no titokzatosság, mindent egyből kitárnak (lábukat is). De a pénz nagy úr, ők ebből élnek, így lehet, hogy a való életben nem is ilyenek, csupán egy álarc, amit felvesznek, mert így tudják eladni magukat. Az már más tészta, ha nem ismert emberről bezsélünk, hanem egy lányról pl. a fősulin, aki ezekhez hasonlóan néz ki. Ott már egyértelmű, hogy őket csak a divat (illetve az amit annak hisznek) érdekli és ezért járnak ribisen.
2010. ápr. 5. 17:26
 110/139 A kérdező kommentje:

Nagyon helyes vagy, utolsó!

Azzal azonban nem értek egyet, amit a legvégén leírtál...

Én nem azért öltözködöm úgy, ahogy, hanem mert mindig önbizalomhiányban szenvedtem, és ezt így sikerült csak valamelyest javítgatni...

2010. ápr. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!