Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
nekem is küldenél képet...
bocsi hogy én is, ha nem akarsz nem muszáj, csak gondoltam hátha:
utveszto@freemail.hu
akinek küldted a képet:
én is megnéztelek iwiwen...
azthittem jobban oylan "cicababás"leszel majd...de kellemesen érintett látványilag.jobb igy, nem kell annyira "cicásnak"lenned...ez igy jobban áll. pont nőies, de nem túlzás. Nagyon szép a hajad...véleményem szerint a fehéres szőke annyira nem tetzsene(de ezt te tudod) és nem kell nagyion kihivoan öltözni, néha jó a sejtetéses dolog. Ahogy most láttam a képeiden...ennél jobban nem kell
én is írtam hogy küldj csak nem írtam emailt bocsi:D
loretta44@citromail.hu
köszi(:
Na küldtem :)
Az e-mailemre légyszi ne írj, csak ide. :)
És jelöljetek be iwiw-en, csajok! ;)
:*
szerintem tök normális csaj vagy, olyan átlagos külsővel :)
de nagyon helyes vagy :) arcra főleg! :)
18/L (nekem küldtél már 2-3 napja képet:)) csak még egyszer megakartam osztani a véleményem :)
Ha szeretnel velemenyt hallani es meg nem unod engem is megdobhatnal egy maillel :) czatti@index.hu
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!