Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányokról mi...

Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)

2010. ápr. 1. 22:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
69%
Vicces, hogy senkinek nem tűnik fel hogy Andrea Teodora van az első képsorozaton, csak a másodikon van Kendra. Ezt direkt csináltad vagy nem tűnt fel, hogy ez 2 különböző nő? :D
2010. ápr. 4. 13:07
 52/139 A kérdező kommentje:
tudom ki a Kendra és azt is, hogy ki Andreea, szóval ez semmire sem ment ki :)
2010. ápr. 4. 13:10
 53/139 A kérdező kommentje:

Egyik válaszoló felhozta Kendrát példának, hogy nem a hozzá hasonlókból lesznek a jó anyák meg stb., ezért linkeltem be róla is képeket.

Te értetted félre :p :)

2010. ápr. 4. 13:11
 54/139 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az a hozzászóló,aki a vitát kezdte.Igazából azért Kendrát hoztam fel példának,mert ő tény,hogy úgy néz ki,ahogyan,de néhány műtét után azt hiszem sokan tudnának úgy kinézni,mint Ő.tehát ezt nem lehet irigyelni,mert nincs rajta mit.A természetesen szép nőket lehet irigyelni,de a műmacákat nem.

A második ok,hogy Kendra buta és sötét.Aki nézte a Playboy villa lányait(igen,én is néztem,mert érdekelt,na),az láthatta,hogy az a csaj nem az eszéről híres,és nem is abból él.

A kérdésre is válaszolok,mivel nem vagyok olyan sötét,hogy ne értsem,mi volt az eredeti kérdés,meglepő módon.Szóval,ezek a lányok szépek,és jó az a alakjuk,de nem természetesen szépek,csak fel vannak turbózva,s némelyiknél a photoshop is bejátszik.Így például Salma Hayeknél gond nélkül elismerném,hogy szép,mert nem vagyok irigy a szép nőkre.Náluk viszont kételkedem az eredeti szépségben.Innen ered a negatív véleményem is.Mivel a hozzászólók véleményét kérdezték,hát tessék,ez is egy vélemény.Nem hiszem,hogy most értő voltam,ha korábban az voltam,elnézést,de ettől még így gondolom.Ennyi.

2010. ápr. 4. 13:20
 55/139 anonim ***** válasza:
25%
de ez a válaszod is azt bizonyítja, hogy kicsit sem vágod a kérdést. szerinted csak egy fajta szépségideál van? nem.. vannak természetes nők, cicababák, végzet asszonyai, kislányosan szépek... akkor mit kell belebocsátkozni értelmetlen hülyeségekbe? igen, ő megtehette, hogy megcsináltatja magát ilyenre. neked ez tetszik? nem. másnak tetszik? igen. úgyhogy ezt a nőtípust sem kéne leírni a te személyes nemtetszésed miatt...
2010. ápr. 4. 13:25
 56/139 A kérdező kommentje:

Ok, semmi gond. :) Nem voltál sértő!

Nekem még nem volt plasztikai műtétem (a melleim nem tetszenek, de még ráérek), de az alakom nagyon szép, mivel tornázom, szóval ezeknek a lányoknak is simán lehet tökéletes alakjuk! Nem a photoshopot kell mindennel kapcsolatban felhozni témának! :)

Kendra pl. nagyon sokat tornázik (ha jól tudom), tehát az alakja azért szép, mert tesz érte.

Azt nem tudom, hogy okos-e vagy sem, nem néztem a Playboy villa lányait, vagy micsodát.

A tök átlagos lányok is lehetnek nagyon sötétek és bunkók, ezt nem a ruha határozza meg!!

2010. ápr. 4. 13:27
 57/139 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek, Utolsó!

Az fáj a nőknek leginkább, mikor a pasijuk óriási szemeket nyit egy ilyen nő láttán.

És rossz védekezés lenne, hogy de a férfiaknak csak egy éjszakára kellenének, ez NEM ÍGY VAN!!!

2010. ápr. 4. 13:29
 58/139 anonim ***** válasza:
56%
Persze,de én ugyanúgy kifejezhetem a nemtetszésemet,mint más azt,ha tetszik neki valami/valaki.
2010. ápr. 4. 14:26
 59/139 anonim ***** válasza:
100%

De beképzelt vagy "kedves kérdező"! Azt hiszed,hogy utánnad minden pasi megfordul?Meg,hogy szőke a hajad és akkor már te gyönyörű vagy? A beképzeltség beszél belőled.Nagyon büszke vagy magadra.Azt mondtad,hogy kicsi a melled:D Hát akkor szerintem műtét kellene.Mivel a fenék mellett az a 2.dolog egy lányon amit a "férfiak megnéznek". És így majd nem fognak utánnad fordulni,ha lapos vagy,mint egy deszka:D

Nehogy azt hidd,hogy irigy vagyok,mert engem egyátalán nem érdekel,hogy ki,hogy néz ki.Szép vagyok modellkedem mégsem dicsekedem vele sehol.Nőjj fel! 22L

2010. ápr. 4. 15:32
 60/139 anonim ***** válasza:
67%

"Szép vagyok modellkedem mégsem dicsekedem vele sehol."

most adtál egy hatalmas pofont a logikának :D

2010. ápr. 4. 15:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!