Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
Egyik válaszoló felhozta Kendrát példának, hogy nem a hozzá hasonlókból lesznek a jó anyák meg stb., ezért linkeltem be róla is képeket.
Te értetted félre :p :)
Én vagyok az a hozzászóló,aki a vitát kezdte.Igazából azért Kendrát hoztam fel példának,mert ő tény,hogy úgy néz ki,ahogyan,de néhány műtét után azt hiszem sokan tudnának úgy kinézni,mint Ő.tehát ezt nem lehet irigyelni,mert nincs rajta mit.A természetesen szép nőket lehet irigyelni,de a műmacákat nem.
A második ok,hogy Kendra buta és sötét.Aki nézte a Playboy villa lányait(igen,én is néztem,mert érdekelt,na),az láthatta,hogy az a csaj nem az eszéről híres,és nem is abból él.
A kérdésre is válaszolok,mivel nem vagyok olyan sötét,hogy ne értsem,mi volt az eredeti kérdés,meglepő módon.Szóval,ezek a lányok szépek,és jó az a alakjuk,de nem természetesen szépek,csak fel vannak turbózva,s némelyiknél a photoshop is bejátszik.Így például Salma Hayeknél gond nélkül elismerném,hogy szép,mert nem vagyok irigy a szép nőkre.Náluk viszont kételkedem az eredeti szépségben.Innen ered a negatív véleményem is.Mivel a hozzászólók véleményét kérdezték,hát tessék,ez is egy vélemény.Nem hiszem,hogy most értő voltam,ha korábban az voltam,elnézést,de ettől még így gondolom.Ennyi.
Ok, semmi gond. :) Nem voltál sértő!
Nekem még nem volt plasztikai műtétem (a melleim nem tetszenek, de még ráérek), de az alakom nagyon szép, mivel tornázom, szóval ezeknek a lányoknak is simán lehet tökéletes alakjuk! Nem a photoshopot kell mindennel kapcsolatban felhozni témának! :)
Kendra pl. nagyon sokat tornázik (ha jól tudom), tehát az alakja azért szép, mert tesz érte.
Azt nem tudom, hogy okos-e vagy sem, nem néztem a Playboy villa lányait, vagy micsodát.
A tök átlagos lányok is lehetnek nagyon sötétek és bunkók, ezt nem a ruha határozza meg!!
Teljesen egyetértek, Utolsó!
Az fáj a nőknek leginkább, mikor a pasijuk óriási szemeket nyit egy ilyen nő láttán.
És rossz védekezés lenne, hogy de a férfiaknak csak egy éjszakára kellenének, ez NEM ÍGY VAN!!!
De beképzelt vagy "kedves kérdező"! Azt hiszed,hogy utánnad minden pasi megfordul?Meg,hogy szőke a hajad és akkor már te gyönyörű vagy? A beképzeltség beszél belőled.Nagyon büszke vagy magadra.Azt mondtad,hogy kicsi a melled:D Hát akkor szerintem műtét kellene.Mivel a fenék mellett az a 2.dolog egy lányon amit a "férfiak megnéznek". És így majd nem fognak utánnad fordulni,ha lapos vagy,mint egy deszka:D
Nehogy azt hidd,hogy irigy vagyok,mert engem egyátalán nem érdekel,hogy ki,hogy néz ki.Szép vagyok modellkedem mégsem dicsekedem vele sehol.Nőjj fel! 22L
"Szép vagyok modellkedem mégsem dicsekedem vele sehol."
most adtál egy hatalmas pofont a logikának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!