Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen típusú lányokról mi...

Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)

2010. ápr. 1. 22:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/139 A kérdező kommentje:

Ez mindig is így volt és így is lesz...

Ne rágódj ezen, az irigység beszél mindenkiből! ;)

2010. ápr. 2. 10:01
 22/139 anonim ***** válasza:
72%

Na, mindegy... Egyébként van Párom és már 2 éve kiegyensúlyozott kapcsolatba élünk. Van rajtam felesleges, nincs szőke hajam, nincs nagy mellem, van rajtam narancsbőr, nem nyalok ki magam otthon sem mikor takarítok pl. ÉS SZERET. Na, most aki az ilyen csaj után megfordul annak nincs ízlése. Bocsánat... én voltam akit lepontoztatok, de valójában én nem védem őket, csak véleményt írtam, de, ha a pasim/pasik szemszögéből nézem, akkor ezek a csajok nem a természetes, nőies formákat idealizálják, hanem egy hamis ént... Ami a pasik szemében nagyon-nagyon sexyyyyyy.

Kendra a pénzért csinálta, és mint már mondtam ez nekik megéri... nektek ez fáj vagy mi? tényleg nem kell beszólni azért, mert valakinek van szilikon melle... mi van azokkal akik szültek kisbabát, teljesen normális hétköznapi életük van, de anyuka megcsináltatja a melleit férje és saját maga örömére? az is egy k_rva? őt is csak baszni lehet?

na, jó ezt nem értem....

lelehet pontozni, de mindenben van valami jó és van valami rossz...

2010. ápr. 2. 11:46
 23/139 anonim ***** válasza:
74%
kendra(LLLLLLLLLLLLLLLLLLL) : D
2010. ápr. 2. 12:51
 24/139 anonim ***** válasza:
34%

Én nem vagyok irigy az életcél nélküli,üresfejű,műanyag libákra,akik a sz..áson,a shoppingoláson,és a partyzáson kívül máshoz nem értenek,és az a legnagyobb problémájuk az életben,hogy anyu hogy mosta ki a felsőjüket,vagy hogy milyen színű legyen a körmük.Igazándiból szánalmasak és felszínes,ostoba emberek.

Amúgy,amíg egy fiú van a világon,aki szépnek tart,és amíg nem a testemből,hanem a tudásomból kell megélnem,addig nem fogok tucatbabák véleményére adni,mert nekem így a jó,és meglepő módon nézek ki úgy műtét nélkül is,mint ők 50 tonna sminkkel.

Egyébként szánom az ilyeneket.Jah,és az olyan embert,aki a látja szót ,,lássa"-ként írja le,és egy magyar értelmes mondatot nem bír összerakni,nem túl sokan tartják intelligensnek,többek között én sem.Majd ha nem az lesz a legnagyobb problémátok az életben,hogy melyik felsőt vegyétek meg a plázában,majd akkor verhetitek a nyálatokat,de azt hiszem,ennyi aggyal,mint amennyi nektek megadatott,inkább csendben kéne maradni.Jah,és nem azzal foglalkozni,kinek rakjátok szét a lábatokat,vagy melyik buliba menjetek,vagy mennyi felest igyatok meg a hétvégén,vagy milyen színű legyen a hajatok,hanem a tanulással,és egyéb dolgokkal.Mindenki megöregszik egyszer,és akkor már sajnos a testéből sem fog tudni megélni.Az ilyeneknek akkor fog felkopni az álla.

Kendra Wilkinson pedig egy utolsó m..cskos ku..a.Akinek ő a példaképe,annak csak gratulálni tudok a szellemi alulfejlettségéhez.Ennyi.

2010. ápr. 2. 15:31
 25/139 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: a lássa helyes, képzeld!!!

A szóköz-gombot nagyon nem ismered, úgy tűnik nekem...

Hányas átlagos van ebben az évben??? Én kitűnő vagyok, első tanuló egy olyan osztályban, ahol mindenki keményen hajt és ahol csak "átlagos" lányok vannak.

Hány pasival volt dolgod 19 éves korodig??? Nekem 2vel...

Volt egy éjszakás kalandod? Nekem nem.

Hány hangszeren játszol? Én 3on.

Hány nyelvet beszélsz? Én az anyanyelvemmel együtt 4et, 1et pedig most tanulok.

Mi az életcélod? Nekem, hogy bírónő legyek, létrehozzak egy állatmenhelyt és segítsek a szegényeken! Gyerekkorom óta ez foglalkoztatott.

Értesz pl. a csillagászathoz, állatokhoz, embertanhoz stb., stb.??? Én igen.

Meg tudsz szólalni normálisan egy társaságban? Hozza tudsz szólni értelmesen értelmes témákhoz?

Hidd el, én igen.

Ne a külső alapján ítélj, ennyi!!!

2010. ápr. 2. 16:03
 26/139 anonim ***** válasza:
83%

A vicces, hogy akárhogyan szitkozódsz kedves utolsó, ezek a lányok így szeretik magukat és pasijuk is így szeretik őket :)

A boldogság nem a szilikonmell és sminknél kezdődik, hanem az odaadáson, szereteten, megbecsülésen alapul. Miből gondolod, hogy egy "szőke p_csa" nem tud szeretni? nem képes olyas valamit nyújtani, amit egy smink és egyéb kiegészítőt nem viselő ember?

Megmondtam én nem fogok úgy kinézni, de külső és egyéb pletykákra alapozni igencsak szélsőséges és előítéletes dolog. Amíg nem lesz olyan ismerősöd a baráti körödben aki ilyen és meg nem ismered, és rájössz "te tényleg tök normális vagy, nem is tudom, hogy hallgathattam másra" addig fogd be :)

2010. ápr. 2. 16:13
 27/139 anonim ***** válasza:
34%

Igazából siralmas,hogy olyat is megmagyarázol,Kérdező,amiben tudod,hogy nincs igazad,de aki az alapvető nyelvtani szabályokkal sincs tisztában,azzal nem fogok leállni vitatkozni.Egyébként ez nem szövegszerkesztő program,itt nem kell szóköz a mondatvégi írásjelek után.Csak megsúgom...

Különben pedig nekem is jogom van ehhez a témához hozzászólni,mivel ez egy nyilvános fórumon feltett kérdés,szóval nem kussolok,hanem elmondom a véleményemet,úgy,mint bárki más.aki pedig nem tanult meg értelmesen érvelni a középiskolában,az szerintem inkább ne próbálkozzon két szóval elhallgattatni,mert semmi értelme.

Egyébként azok a lányok,akiket felraktál,egytől egyik gátlástalan,ostoba emberek,akik azért élnek meg a testükből,mert az eszükből,vagy normális munkával nem tudnának.Akinek ők a példaképei,az kiállít magáról egy szép kis szegénységi bizonyítványt,de az már legyen az ő baja.

Akinek ilyen a külseje,az az estek jelentős százalékában felszínesen viselkedik és beképzelt.Valamint buta,mint a raklap.Természetesen akadnak kivételek is.Ha Ti kivételek lennétek,akkor nem sértődnétek vérig minden szavamon.Ennyi.

(Különben ez egyre kamuszagúbb.Egy több nyelvet beszélő intelligens lány nem írja le a látja szót ,,lássa"-ként,mert tudja,hogy az felszólító módban van.Illetve nem rak össze olyan mondatot,hogy a,,felszínt lássa bennem",maximum úgy lenne helyes,hogy csak a felszínt látja a személyiségemből.)

2010. ápr. 2. 16:49
 28/139 anonim ***** válasza:
75%
Én most kezdem a kussolást! :)
2010. ápr. 2. 17:03
 29/139 anonim ***** válasza:
83%
Talán mert nem tudsz mit reagálni,és nincs mivel visszavágni.
2010. ápr. 2. 17:37
 30/139 anonim ***** válasza:
75%

Nem, hanem értelmetlen látom az egészet.

További jó bunkózást. Én kussolok!

2010. ápr. 2. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!