Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
ja és a fiát ilyen f@szán neveli: [link]
no comment...
amúgy utálom az ostoba embereket szal...szal itt a véleményem ezekről a lányokról. ütnivaló feje van enneka ribancnak mit ne mondjak :S 16/l
Nem hasonlítani akarok rájuk, én ilyesmi vagyok és nem tehetek róla, nem akarattal lettem ilyen külsejű, csak úgy jött...ez a stílus illik hozzám, ezt fel is vállalom és aki ezért "megkövez", hát nyugodtan! :)
A lényeg, hogy az osztályomban mindenki "átlagos" (nem rossz értelemben!), és mégis én feküdtem le a legkevesebb fiúval, vagyis 2vel, mindkettő komoly kapcsolat volt, az egyik már 1és fél éve tart és nagyon jól működik, a pasi nem villogni akar velem és nem kihasznál, mint ahogy nekem sem ez a célom vele!!
Úgy érzem, hogy a külső nem határozhatja meg senki személyiségét, és aki mégis ez alapján ítélne, az nagyon felszínes ember, legalábbis szerintem!
Az osztálytársaim általában (nem mindenki, de sokan) piszkálnak, habár semmi rosszat nem teszek nekik, de nem szólok általában vissza, már megszoktam. ;)
Van egy lány, aki ismer és kiáll mellettem, mert tudja, hogy milyen is vagyok valójában, nem a felszínt lássa bennem.
És ha az emberek be is kategorizálnak, engemet nem zavar, mert a barátom és a családom büszke a külsőmre és a belső tulajdonságaimra! :)
Ezért most sok leoltást fogok kapni... :S :D
mindenbe belelehet kötni, igaz? :D
nekem csak akkor van bajom az ilyen csajokkal, ha műtétre mennek, ezért... hogy ilyen orbitális csöcseik legyenek stb. DE valljuk be, ők jól keresnek! Nincs okuk panaszra! Míg Te a "dagadt seggeddel" ülsz a gép előtt és szitkozódsz, te is lehetnél ilyen, és miért? azért hogy legyen pénzed és a tested megfizetik! lásd: Kendra.
Nem szar, nem rossz, nem baromság így kinézni, mert van olyan aki ebből keresi a kenyerét. Persze az már más kérdés, hogy intelligense vagy sem...
Én közel sem nézek ki így és nem is szeretnék... viszont valaki így boldog, és ez a csaj nem szomorú, és szerintem messziről le se szarja ki mit gondol róla, tehát KEDVES kérdező, nem kell mások véleményére adni, ha egy ember ismer téged és tudja, hogy Te valójában értelmes ember vagy, akkor miért aggódsz?
És ott van a Párod nem hiszem, hogy a farka és a teste érdekel téged a legjobban, persze ez is lényeges, de nem olyan lényeges mint a belső, pozitív tulajdonságok mellett.
18/L
Hát nekem nagyon bejönnek az ilyen csajok. Szerintem Kendra is nagyon szép
Attól hogy valaki jól néz ki nem feltétlenül ordas nagy ribanc. Itt mindenki lehurrogja a kérdezőt, de azért valljuk be hisztiznek, ha a pasijuk megfordul egy ilyen csaj után, vagy esetleg még ők is megfordulnak. Szerintem a műtéttel semmi gond, nekem pl. nagyon jó melleim vannak és mégis gondolkodtam egy ideig, hogy megműtsem-e. Végül azért nem tettem, mert a párom lebeszélt. 21L
Csak azt nem értem, hogy miért kellett az utolsó válaszolót így lepontozni...
Mindenki írja oda a saját véleményét és kész...ennyi!!
Ja és szerintem tudok helyesen írni és fogalmazni is. :p
*utolsó előttit lepontozni :D
Hát igen, ilyenek az emberek...
És igazad van, utolsó: a naaagyon szexy külső közel sem azt jelenti, hogy valaki egy ribi!
Ismerek egy csajt, na az aztán tökéletesen átlagos, és rengeteg (!!!) fiúval volt, még 10nél is többel.
Szóval nem kellene általánosítani!
És én is szeretnék nagyobb mellet... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!