Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
nagyon szép, szexis és nőies nő. hozzászólók tudatlanságát tükrözi, ha egy egyértelműen szexinek szánt fotósorozat alapján ítélkeznek, hogy "csak arra jó" meg buta szőke... látjátok az utcai fotókon is gyönyörű, de nem szexruhában van... de gondolom a nagy adag irigység is közrejátszik ;)
21L
Gyönyörű ez a nő.
Csak ennyit tudok mondani.
Nem tudom mennyire okos, értelmes, de nem is számít, a külseje csodás.
24/L
kérdező:
nem tudom mit vágsz fel meg nyálzol itt a tanulmányi eredményeddel
nem 1 embert ismerek aki kitűnő tanuló, de az élet dolgaihoz sötét és csak lexikális a tudása(szerintem iylen lehetsz te is)
már bocs, de miért dicsőség így megélni mint ez a ribanc?
én erre nem lennék büszke, én arra vagyok büszke,hogy kitartásommal és szorgalmammal érem el az álmaim...
és kicsit agyon csapod az egyik szavaddala másikat
jössz azzal,hogy te iylen meg oylan okos vagy, amelett h cicababa külsejű
de akkor miért pont Kendrát hozod fel?
mert ő aztán 1általán nem ezt testesíti meg
ő nem okos amelett h szép csak van gyomra ahhoz az öreghez:S
Utolsó: nem magyarázkodom neked, nem is ismerlek és félreértettél... Na mindegy!
A lényeg, hogy csak mert valaki ad magára (egyesek szerint talán túlzottan) az még nem jelenti azt, hogy kevesebb, értéktelenebb ember lenne másoknál, sőt!
A hozzánk hasonlóknak keményebben kell dolgozni az elismerésért és a sikerért, meg kell tanulni elviselni a lenéző tekinteteket (a lányok részéről, persze... :p).
Én ezt megtanultam, és nem értem, hogy egyik válaszoló miért írta, hogy ő a szorgalmával meg blabla érte el, amit akart. Mégis miből gondolja, hogy én nem???
Keményen tanulok, hogy megkapjam azt a jegyet, amit a kis ártatlanok egyszerűbben elérnek.
És így tovább...
De jó ez így, már az irigységet is megszoktam! ;)
ha ez a modell még ostoba is, ti sem vagytok nála okosabbak fikázók, mivel KIZÁRÓLAG a külsejéről szól a kérdés, ti meg már írtatok neki egy komplett önéletrajzot.. sötétek.
szép nő, bárcsak mindenki ennyire adna magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!