Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
Uhhh, én is kussolok :DD
Lehet nem tűnök olyan intelligensnek, mint te, de nem az határozza meg egy ember személyiségét, ahogyan öltözködik vagy amilyen a stílusa, hanem, hogy hogyan fejti ki a véleményét, mennyire bunkó másokkal, teljesen az előítéleteire hagyatkozik, vagy épp nyitott mindenki felé és nem a lelke mélyén rejlő irigység (!!) vagy ellenszenv alapján mond véleményt bárkiről!!!
Te ebben nem vagy valami jól, úgyhogy megkérlek ne sértegess számodra ismeretlen embereket, mert nincs jogod hozza, mivel te sem vagy jobb, még hajszálnyival sem!
Köszönöm!
Nekem biztos nem fáj az igazság, mert nincs ami fájjon.
:)
Tudom, hogy mi az igazság, mik az értékeim, ezért egy vadidegen ember bunkónak tűnő véleményére nem fogok adni. :D
Nekem nem tetszenek a rockerek... De soha nem beszélnék úgy róluk, ahogyan te beszélsz rólunk... Valószínűleg ők is lehetnek annyira intelligensek, mint a normál emberek.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!