Az ilyen típusú lányokról mi az ŐSZINTE véleményetek (nem az észre, hanem a külsőre vonatkozik a kérdés, vagyis hajszín, alkat, öltözködés- ahol ruhában van stb.! )? (képek lent)
És miért nem jelöltél be??? :p
Amúgy épp most fehéredik :DD a hajam :))
Vasárnap épp úgy öltöztem fel discoba, mint a csajszi a 2. képen. Vagyis a ruha hasonló, csak ráncolt, a cipő pedig magasabb sarkú, és csak 2 olyan csatos rész van rajta. Nagyon szép! :)
Majd rakok képet iwiwre :)
Ezek téli képek (majdnem az összes), télen pedig nem sajnálom, ha fehér vagyok, mert nem szeretnék hamar ráncosodni. :S
:)
Most fogok menni pár alkalommal, hogy készüljek fel a nyárra, tudjak rövid cuccokat is hordani, de a tél az olyan fehér :DD, én pedig félek a korai ráncoktól... :S :)
Szerinted jobb lennék szolibarnán?
Fiú vagy, vagy lány?
Lány vagyok:)
Amúgy szerintem igen.Mert amúgy szép lány vagy,biztos sok pasinak bejössz.A szoli sokat dobna.Énis szolizok,de nem akarlak a "rosszba" belevinni:)
Én is kíváncsi vagyok, hogy nézel ki :)
Lány vagyok, és már írtam ide, csak engem pontoztak le :D még az elején írtam.
Küldesz képet? :)
lilla1.1@gmail.hu
Jövő héten nekikezdek a szolinak, már tényleg jó lenne ismét bebarnulni. :D
Köszi :)
Elküldtem a képet, ha akarod, légyszi itt véleményezd. :)
Sziasztok lányok!
én is megakarlak nézni*-*:D
nekem is küldesz képet?vagy az iwiw adatlapod?bejelölnélek(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!