Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
 81/93 anonim ***** válasza:
25%

Miért lennék hülye? Mondtam hogy nem tetszik mert csillog, feltehetőleg a zsírtól.

Ha te azt mondod, ez frissen mosott haj, akkor én azt mondom, "Ez egy szép haj, szépen csillog".

LÁTOD! Pont erről van itt szó! Hogy az ember a tisztaságot, igényességet kedveli, azért csillogjon a haj mert tiszta, és ne azért mert zsíros.

Képről mondhatunk bármit. Mondhatjuk hogy a zsírtól csillog, meg azt is hogy a tisztaságtól. Ha élőben látnám, biztos megmondanám hogy ez most mitől fénylik. A zsíros haj nagyon jellegzetes...

Képről nehéz ítélni.

De nekem is, mint másoknak is, a tudat éppen elég. Én ugye úgy tudtam hogy ez egy olyan haj, amit nem mosnak, bőven elég volt ez az infó ahhoz hogy a csillogását zsírnak lássam. Erre te közlöd -gyerekesen- hogy ez egy frissen mosott haj. Erre tudod mit mondok? Hogy akkor szép!

És akkor mi van?

Ha nem mosná, és a zsírtól csillogna, akkor meg azt mondanám hogy "undorító, zsírtól fénylő haj"

Ha ha ha! Ne vegyél mindent ennyire a szívedre! :)

2013. febr. 7. 09:37
 82/93 anonim ***** válasza:
60%
Nem lehetne leállni erről a témáról már? Kérdező: Te linkelgettél ide képeket, minek tetted fel a kérdést, minek mutogatod a hajad, ha nem vagy képes elviselni a negatív kritikát. Te még annyit sem teszel a hajadért, hogy legalább vízzel átöblítsd, akik nem használnak sampont, azok ennyit azért megtesznek. Az, hogy vizes kézzel áttúrod, az konkrétan halottnak a csók. Undorító ember vagy konkrétan, bottal nem piszkálnálak meg. Lehet sértődni, meg mindenféle érveket felsorakoztatni, de egyelőre itt Te vagy az árral szemben és nem mi. Nem kell mindenféle méreg anyagod bejuttatni a szervezetedbe, ez igaz. De a sok koszt, füstöt, ami beleragad a hajadba (és beleragad, mert ilyen környezetben élünk), azt nagyon alapos öblítéssel lehet csak kimosni. Talán azzal sem, de valamennyire csak-csak. De tudom tudom, itt mindenki hülye, csak Te nem... Na pá.
2013. febr. 7. 10:33
 83/93 A kérdező kommentje:
meg szoktam mosni vízzel is de ti komolyan betegek vagytok XD ránézel egy képre, azt mondják neked h a legújabb samponnal van mosva akkor húúúúúúúúúúúúú csodálatos, ha viszont csak vízzel mosna akkor fúj undorítóan zsíros. nem kicsit képmutatóak vagytok ;)
2013. febr. 7. 11:21
 84/93 A kérdező kommentje:
nem ragad bele, az egészséges hajba a kosz meg a füst, nézz utána:)
2013. febr. 7. 11:23
 85/93 anonim ***** válasza:
47%

erre mondják azt, hogy: Hülyének meg nem mondod, hogy hülye, mert hülye!

:DDD

2013. febr. 7. 16:29
 86/93 anonim ***** válasza:
45%
A képeken amit linkeltél voltak olyanok amik egész tűrhetően, de a te hajad kérdező nem az. Én imádom ha egy férfinak frissen mosott haja,férfias illata van, de neked nem hogy az illatod nem ilyen (mert az alap illata senkinek sem sampon tusfürdő parfüm, én ezekből egy jól eltaláltat meg igenis érezni akarok egy férfin) de még csak külsőre se megnyerő a hajad. De mindegy, hiába magyaráz itt neked 100 ember, hogy mosd, te úgyse fogod. A te dolgod de ne háborodj fel azon hogy ezt senki sem itéli igényesnek.
2013. febr. 7. 19:24
 87/93 A kérdező kommentje:
ne beszélj mindenki nevében :) képről meg nem tudod milyen a hajam
2013. febr. 7. 23:33
 88/93 A kérdező kommentje:
a fodrász szerint tiszta volt és illatra is jó, csak kókuszolajat érzett (azzal próbálkoztam). Nem mosta meg ő se:D fodrász után olyan lett mint múltkor fodrász után amikor megmosta:O durva:D hajszárítót meg vízfújót használt meg fésűt meg ollókat:D majd csinálhatok új képeket:) sztem így röviden jobb :) és most is teljesen tiszta
2013. febr. 23. 00:34
 89/93 anonim ***** válasza:
Szexys vagy
2013. jún. 26. 01:51
 90/93 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező. Én most mentem bele ebbe a nem mosás témába. Egyszerűen érzem hogy mikor megmosom szétszárad tőle a fejbőröm, hajam meg olyan lesz mint a drót. Kellemetlen érzés, nem szeretem. Úgyh úgy voltam vele, mit veszíthetek, kipróbálom. 1 hete csinálom kb, pontosan nem tudom, nem számolom. Szeretem a higéniát ezért vízzel 2-3-4 naponta megmosom, mikor hogy érzem szükségét. Nálam a változás pozitív irányú. Sokkal kevésbé korpás és zsírosnak se vészesen zsíros. Úgy a hét felénél volt durva helyzet, de azóta lazább lett. Kíváncsian várom hogy milyen lesz.

Hozzátenném hogy ezt a csöves témát nem értem miért szajkózza mindenki. Tök pártatlanul olvasgatom az ezzel kapcsolatos cikkeket és kérdéseket mindig, de ezzel az elgondolással nem tudok azonosulni: "a csövesnek is tök undorító dzsuvás a hajuk úgyh nem működhet"

Hát a csövesek a saját hányásukba fetrengenek bele, hugyban-szarban alszanak és a kukákban turkálnak mielőtt a fizimuskájukhoz nyúlnának. Azért szerintem nem ugyanaz mint egy "civil" ember. Mellesleg ők vízzel se mossák meg. Ami szerintem azért érdemes.

A samponos témához hozzátenném, hogy a tusfürdőket is úgy csinálják hogy kiszárítsa a bőrt, hogy aztán kencéket is vegyél amivel ellensúlyozhatod. Ebben a kapitalista társadalomban meglepődnék ha a samponok nem ilyen elven működnének :)

2013. nov. 5. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!