Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
39%

A hajnak valóban elég a naponkénti kikefélés, de a fejbőrnek nem. Legalább 2-3 hetente meg kell mosni szappannal. Tiszta vízzel jól leöblíteni, az utolsó vízbe pedig fele arányban ecetet önteni.

Akkor szép fényes is lesz a hajad.

2013. jan. 8. 08:17
 2/93 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is van ismerősöm, aki ezt csinálja, évek óta, nem lett semmi baja a hajának. A fejbőrt sem kell mosni, mert pont amiatt lesz olyan puha a hajad és marad tiszta, mert azt nem mosod, szóval a fentebbi válaszoló butaságot írt.
2013. jan. 8. 08:32
 3/93 anonim ***** válasza:
30%
Ez komoly?? Nekem minden másnap meg kell mosnom, mert megőrülök... Zsíros, meg viszket is.
2013. jan. 8. 08:45
 4/93 A kérdező kommentje:
nekem fényes is hajam normális mennyiségben, mert ne zsíros! nagyon ritkán bezsírosodhat, olyankor szoktam áttúrni vizes kézzel :) sztem akkor ha pl elfelejtem régóta kimosni a párnám vagy piszkálom úgy h nem mostam kezet és zsíros. Az első tényleg hülyeséget írt mert nekem teljesen jó a hajam és időt és pénzt is spórolok meg ezzel :)
2013. jan. 8. 08:50
 5/93 A kérdező kommentje:
utolsó, tényleg komoly. Szerintem kezdésnek nyár a legjobb, tengernél. Vagy egy Himalája sószappan? megmagyarázni nem tudom, de nekem jónak tűnt a sós víz :)
2013. jan. 8. 08:52
 6/93 A kérdező kommentje:
Szerintetek zuhanyozni is elég lenne csak vízzel? én lent és a hónaljam mindig beszappanozom de lehet h nem kell?:o
2013. jan. 8. 08:58
 7/93 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj. De komoly higiéniai problémákkal küzdesz.

Hogy hajat nem mosol rendszeresen attól csak igénytelen vagy, de hogy már a testedet sem akarod szappannal mosni, az már egyenesen gusztustalan, felelőtlen, buta dolog.

Az ősember is használta mindenféle bogyók, gyümölcsök nedvét fürdéskor, mert rájöttek hogy a koszt, a zsírt csak úgy tudják lemosni magukról. A test nyílásait különös gonddal kell tisztán tartani, mert könnyen elfertőződhetnek, elszaporodnak a baktériumok, gombák...

Ne haragudj hogy írtam, tudom nem kérted hogy írjak, de muszáj volt. Ne legyél buta!!

2013. jan. 8. 09:10
 8/93 anonim ***** válasza:
22%
Én próbáltam vízzel mosni a hajam, de a zsírt nem oldja. Az öntisztulásban meg nem hiszek, elég csak a csövesek csimbókos hajára nézni. Szóval én nem értem ez hogy működhet mondjuk egy nagyon zsíros hajnál? (genetikailag zsíros a hajam, bőrgyógyász mondta, minden praktikát, sampont stb kipróbáltam eredménytelenül).
2013. jan. 8. 09:20
 9/93 anonim ***** válasza:
37%

Jajj megint egy igénytelen ember, persze ha igaz egyáltalán amit írsz, mert az öntisztulás ilyen formában nem létezik. Van ez a "NO 'POO" módszer, ami jó, de még ennél is szódabikarbónával és ecettel mosnak hajat az emberek, mert sima víztől az ember feje büdös lesz, ha még azzal sem mosod akkor pedig kizárt hogy puha és nem zsírosik. Ilyen nincs. A haj mindenképp zsírosodik, ezért kell mosni. Főleg ha nagyvárosban élsz... el tudom képzelni milyen illatos a hajad...mint bármelyik csövesé.

Most már mosakodni sem akarsz? Hát hajrá, kíváncsi leszek hogy távolítod el a zsírt meg koszt a bőrödről sima vízzel. Pont úgy ahogy a hajadról...azaz sehogy.

2013. jan. 8. 11:43
 10/93 A kérdező kommentje:

kezet fogok mosni -.- ti annyira tudatlanok vagytok amúgy. a hajam meg tökéletes és nem zsíros (amúgy hosszabb kb az orromig ér)

[link] itt egy csomó tapasztalat, azóta találtam és írnak arról is nem használnak szappant. kézmosáshoz, wczés után, fürdés előtt, arcmosás előtt használni fogok szappant csak közben nem. amúgy valaki azt írta h nem használ szappant és mikroszálas ronggyal mosakszik ami sokkal hatásosabb mint a szappan :)

2013. jan. 8. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!