Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )
Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?
Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D
Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.
Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D
Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!
Sűrű,erős,sötétbarna,fenék alá érő hullámos hajam van,kb mint Sissi-nek ha már emlegetve volt. Amikor a hajmosásról kérdezgetnek hogy hű meddig tarthat,hű hát ezt vajon milyen sűrűn,csak bólogatok meg ingatom a fejem,hogy bizonybizony ez nekem félnapos program.
Amikor pedig nem mostam meg már egy hónapja még ismerőstől is kapok megjegyzést hogy most milyen szép,és konkrétan vadidegenek leszólítanak...az utcán,a boltban,a buszon egy-egy megjegyzéssel 'ó,de szép nagy haja van' 'sose vágassa le,gyönyörű' sőt van aki meg is fogdossa,jobb esetben engedélyt is kérnek előtte. Szóval azthiszem nem túlzás azt mondani hogy a csodájára járnak. Az utóbbi időben folyton összetűzve hordom,mert már kifejezetten zavar hogy nem telik el úgy nap,hogy ne szólítana le emiatt valaki,a random hajfogdosás mondjuk éppen a metrón meg pláne.
Ezután mindig elkövetem azt a hibát,hogy megmosom,mert azért egy hónap úristen hát mégis. Másnap szárazon,mindenfelé szálldosó hajjal (igen,pedig balzsamozok is megminden) enyhén korpás fejjel közlöm mindenkivel aki szembejön egy 'mikor mostad utoljára?' vagy 'nem kéne már megmosni?' megjegyzéssel,hogy tegnap. Pont tegnap. -.- És ilyenkor egy darabig nem is szólít le senki...majd csak a hónap vége fele.
Iyenkor mindig elhatározom,de sajna kb csak egy újabb hónap erejéig,hogy soha többet nem mosok hajat. xD
~ Na hát ennyit az emberi képmutatásról,és a samponokról. Az a sok ember biztosan nem rajongana körbe,ha úgy látnák hogy zsíros,koszos és ápolatlan-mint ahogy látják ezt a hajmosásaim után,amik érthető módon belőlem ezáltal kifejezetten rossz közérzetet váltanak ki. Nyilván mindenkinek más a haja,olyan biztos nincs sok mint az enyém,na meg mindenki máshogy éli az életét,ez csak az én tapasztalatom a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!