Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
 21/93 A kérdező kommentje:
szerintem az ecet az olyan mint a szappan vagyis az is tisztít. Az én hajam legalábbis. De az enyémet már a víz is megtisztítja:) Eleinte használtam ecetet de abbahagytam és így jobb nekem
2013. jan. 8. 19:54
 22/93 anonim ***** válasza:

érdekes dolgokat írsz kérdező.

(fiú vagyok, de érdekel a téma)

-hogy lehetne ezt elérni? azt mondod, hogy nem zsírosodik, okés, na de gondolom bele szoktál túrni kézzel, attól csak rakódik rá valami, nem? vagy csupán fésülöd, soha nem érsz hozzá? mi az hogy jó illata van? mitől lenne az? mit nevezel jó illatnak?

jó illatú? hmm, én 2-3naponta mosok hajat (használok ilyen hajwaxot, hogy belőjem, mert alapból béna)

kipróbáltam azt, hogy nem kentem rá semmit 1 hétig, azaz 3x megmostam vizzel, na de egyre inkább csak azt vettem észre, hogy mosás után elég "hajszaga" volt - nem jó.

most vettem valami sls mentes sampont, mert a nem tudtam mi a bajom, de egy ideje nagyon viszketett a fejem mosás után. ezzel most elvagyok

2013. jan. 17. 00:39
 23/93 anonim ***** válasza:
0%
Ép eszű ember ilyesmiről még csak nem is gondolkodik...
2013. jan. 17. 01:00
 24/93 anonim ***** válasza:
84%

@előző

lehetne ezen vitázni, filózni elég sokat...

ahogy elolvastam a kérdést, majdnem írtam is a választ, hogy te meghibbantál kedves kérdező?

majd elszámoltam magamban 10ig, utánanéztem, és rájöttem, h nem ilyen egyértelmű a válasz

olvass el a belinkelt blogból pár bejegyzést. valakinek bejött, valakinek nem.

-a kémiai vegyszereket mind a média tolja a képünkbe, amin meggazdagodnak sokan, sokszor többet ártanak mint használnak pl.:vehetsz hajbalzsamot

ez egy szar hasonlat, na de nézd csak meg a gyógyszeripart :)

2013. jan. 17. 01:09
 25/93 A kérdező kommentje:
A fejbőrnek van jó illata, pl megkaparom és megszagolom az ujjam xD így tudom csak tesztelni, a hajnak sztem nincs illata. Gondolom ha sok fűszereset eszel meg gyümöcsöket zöldségeket akkor jó, de nem tudom.. mindenestre nem szólt senki se h büdös xD meg vki mondta is h jó és sztem is az:) de majd szagoltatni fogom ok?XD
2013. jan. 18. 14:06
 26/93 A kérdező kommentje:
ha sokat túrod a hajad sztem akkor vízzel gyakrabban kellhet, de ha kezet szoktál mosni akkor nem zsíros a kezed.
2013. jan. 18. 14:08
 27/93 anonim ***** válasza:
Tegyél már fel képet a hajadról légyszi!
2013. jan. 30. 02:22
 28/93 anonim ***** válasza:
Egy fotó engem is nagyon érdekelne!! Légyszíves :)
2013. jan. 30. 06:46
 29/93 A kérdező kommentje:

csináltam ^^ mondjuk már egy ideje akarok menni levágatni :D

[link]

[link]

[link] - 6300 lumenes fénynél kicsit fényes :DD de sztem nem zsíros csak fényes :)

2013. jan. 30. 06:53
 30/93 A kérdező kommentje:
ezt most egy ilyen fésülködés után :DD reggelre lehet jobb lesz :)
2013. jan. 30. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!