Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
 31/93 A kérdező kommentje:
ja és nem borotválkoztam ._. ezektől tekintsetek el :D
2013. jan. 30. 06:55
 32/93 anonim ***** válasza:
76%
Hát nekem zsírosnak tűnik, zsíros hatást kelt. Pont ahogy gondoltam... Bocs.
2013. jan. 30. 08:16
 33/93 A kérdező kommentje:
az lehet h a fésüléstől meg a nagyon erős fénytől. de az első 2 képen hol zsíros?:o amúgy meg mindig is fényes volt a hajam:)
2013. jan. 30. 09:14
 34/93 A kérdező kommentje:
ha akarod, vizes kézzel áttúrom és majd utána is csinálok, most vízzel nem mostam pedig azt szabad:P
2013. jan. 30. 09:16
 35/93 A kérdező kommentje:
vagy a mikroszálas kendőt is kipróbálom. vagy teljesen megmosom vízzel, de azt annyira nem szeretem, bár lehet h most már más:D
2013. jan. 30. 09:18
 36/93 A kérdező kommentje:
szóval asszem a disznósörte kefének van egy ilyen hatása, ami sztem miután aludtam majd elmúlik :D szóval majd csinálok még képet:)
2013. jan. 30. 09:37
 37/93 anonim ***** válasza:
azt nem értem, hogy egyik képen miért gesztenyebarna, mikor a másik kettőn pedig dióbarna a hajad? :O
2013. jan. 30. 10:09
 38/93 anonim ***** válasza:
80%

Te jó ég én végig azt hittem, hogy lány vagy :D ráadásul előbb olvastam ezt a 4. oldalt, ahol meg az a mondat jött szembe "és nem borotválkoztam". Mondom mi van? :D

Ja szerintem nem vészes a hajad. Nincs frissen mosott kinézete, de nem is az a hetek óta nem mosott haj effektus.

2013. jan. 30. 12:03
 39/93 A kérdező kommentje:
Egyil kep furdoszobaban keszult, masik 2 a szobamban. De csak az elso2t nezzetek:D
2013. jan. 30. 14:20
 40/93 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj de ezen nagyon látszik hogy nem mosod rendszeresen. Nem valami guszta...

Javaslom térj vissza a samponok használatára.

(u.i.: pedig azt hittem tényleg nem fog zsírosnak tűnni...na meg hogy lány vagy xd)

2013. jan. 30. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!