Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
 41/93 A kérdező kommentje:
képet kérek a te hajadról utolsó ;) hadd kritizáljam én is:D mások azt mondják h szép a hajam és h nem zsíros:)
2013. jan. 30. 19:48
 42/93 anonim ***** válasza:
Itt eddig senki se mondta a te hajadra hogy nem zsíros. :DD Az én hajam sem tökéletes, de legalább tiszta.
2013. jan. 30. 20:29
 43/93 A kérdező kommentje:
privátban mondták. amúgy meg nem mostam vízzel, ha vízzel megmosom, tiszta lesz. de már vagy 3 hete nem látott vizet, sztem ahhoz képest jó. nem is kéne így frissenmosottnak kinéznie.. majd ma este v holnap csinálok úgy képet h csak tiszta vízzel megmosom.
2013. jan. 30. 20:31
 44/93 A kérdező kommentje:
mutasd meg a hajad :D én csak megmosom vízzel és "tiszta" lesz, de sztem most se koszos. A tied lehet hogy tisza töredezett vagy mittudomén:D
2013. jan. 30. 22:49
 45/93 A kérdező kommentje:

csináltam új képet :) még mindig nem mostam meg. most egy nedves mikroszálas kendővel beletúrtam, áttöröltem és ennyi volt. eredmény: [link]

szerintem nem zsíros, de ha szerintetek az, mutassatok olyan hajat ami nem zsíros:DDD

egyébként a 3x36W(3x2100 lumen)-os fényben még a kezeim is fényesek fotón, akkor is h szárazak meg úgy minden. elég durva fénye van :)

2013. febr. 1. 21:21
 46/93 anonim ***** válasza:
37%

Az egy dolog ha valakinek töredezett a haja de a tisztaság egy alap dolog. Ez most olyan, mintha a 3 hete nem fürdött ember igényesebben nézne ki egy kövérebb embernél, csak mert vékony... egyébként az én hajam igaz hogy kicsit száraz mert vasalom, de sose zsíros. képet nem teszek fel, mert nem akarom hogy felismerjenek :)

Na ezen a képen már jobb, de nincs frissen mosott feelingje. Engem akkor is zavarna hogy ilyen. Nem azt mondom ahhoz képest hogy hetek óta nem mosod jó de semmiképp nem frissen mosott. Nem kötekedni akarok, te tettél fel képet, én elmondtam a véleményem, de meg ne sértődj azon hogy szerintem akkor se friss :)

ez egy frissen mosott haj: [link] (ps.el fényt dobtak rá, de nem az a lényeg)

2013. febr. 1. 21:44
 47/93 A kérdező kommentje:
nem tetszik a véleményed. a hajam meg hasonló mint a képen levőnek. de nyugodtan vasald csak, az csak szétsüti és tönkre teszi :)
2013. febr. 1. 22:00
 48/93 A kérdező kommentje:
muti a te hajad :DDD egyébként sztem frissen mosva se nézne ki máshogy a hajam akkor se ha samponnal mosnám napi 5X
2013. febr. 1. 22:03
 49/93 anonim ***** válasza:
55%
Jó, nem tetszik elhiszem, nekem se tetszene, de most nem mondom azt hogy rendben van csak hogy tetsszen neked :D Nem kötekedésből írom, de én így látom. Ha feltetted a képed, nyilván számítanod kellett volna az ilyen véleményre is. Bár nem tudom, hogy kapcsolódik ide az hogy szétjön a hajam a vasalástól, de évek óta vasalom és nem törik, mert nagyon vastagszálú és erős hajam van :) Plusz rendben tartom hajpakolás balzsam hajvégápoló.
2013. febr. 1. 22:06
 50/93 A kérdező kommentje:
sztem semmiben se különb a hajam azoknál amiket a google dob ki :) azoknál amik tetszenek is :P
2013. febr. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!