Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )
Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?
Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D
Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.
Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D
Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!
csináltam új képet :) még mindig nem mostam meg. most egy nedves mikroszálas kendővel beletúrtam, áttöröltem és ennyi volt. eredmény: [link]
szerintem nem zsíros, de ha szerintetek az, mutassatok olyan hajat ami nem zsíros:DDD
egyébként a 3x36W(3x2100 lumen)-os fényben még a kezeim is fényesek fotón, akkor is h szárazak meg úgy minden. elég durva fénye van :)
Az egy dolog ha valakinek töredezett a haja de a tisztaság egy alap dolog. Ez most olyan, mintha a 3 hete nem fürdött ember igényesebben nézne ki egy kövérebb embernél, csak mert vékony... egyébként az én hajam igaz hogy kicsit száraz mert vasalom, de sose zsíros. képet nem teszek fel, mert nem akarom hogy felismerjenek :)
Na ezen a képen már jobb, de nincs frissen mosott feelingje. Engem akkor is zavarna hogy ilyen. Nem azt mondom ahhoz képest hogy hetek óta nem mosod jó de semmiképp nem frissen mosott. Nem kötekedni akarok, te tettél fel képet, én elmondtam a véleményem, de meg ne sértődj azon hogy szerintem akkor se friss :)
ez egy frissen mosott haj: [link] (ps.el fényt dobtak rá, de nem az a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!