Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )
Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?
Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D
Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.
Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D
Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!
Áá, most olvasom hogy ez a lány, egy héten egyszer samponnal mos hajat. Hát igen, úgy egészen más a szitu.
Vannak akiknek elég egy héten egyszer hajat mosni, anyukámnak is ilyen a haja, nem zsírosodó fajta..bőven elég egyszer megmosnia.
Na de annak, akinek nagyon zsírosodásra hajlamos a haja, az nem teheti meg, hogy heti egyszer mossa meg. Nekem 2-3 naponta mosnom kell. Inkább 2 naponta. Ha nem mosnám meg, az baromi undorító lenne, nem bírnám ki.
És nem azért mert nem várom meg az öntisztulását, és a sok mosástól zsírosodik be, hanem alapjáraton ilyen a hajtípusom. Moshatnám én heti egyszer is, vagy kéthetente egyszer, akkor sem lenne kevésbé zsíros. Minden embernek más a haja...
Anyám az a fej!!
XD Ja, a hajat kérded?
Hát nekem nem tetszik a haja, nagyon csillog, gondolom a kis zsírrétegtől...
Én szeretem ha a haj frissen mosott, és azért csillog mert tiszta, és nem azért mert zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!