Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosás nélkül - tapasztalato...

Hajmosás nélkül - tapasztalatok (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok, nektek milyen tapasztalataitok van a csak vízzel (vagy azzal se) való hajmosásról?

Én már egy jó ideje nem mosom szóval már teljesen beállt a hajam. Szép puha, nem zsíros, jó illatú (de nagyon gyenge), erős és dús amióta elfelejtettem a samponokat:D

Néha áttúrom vizes kézzel (mondjuk 3 hetente), szoktam fésülni disznósörte kefével, kirázni, ütögetni(ezt nem tom jól kifejezni) a port belőle, így tisztítom.

Tényleg nem zsíros, nem áll össze, és sokszor olyan puha mint egy hörcsög bundája :D

Ti milyen gyakran és hogy tisztítjátok? Csak az írjon aki nem használ sampont, vagy ismerősétől hallott róla :) köszi!

2013. jan. 8. 05:40
 71/93 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, mindenki hülye csak Te nem :)
2013. febr. 6. 21:51
 72/93 A kérdező kommentje:
2013. febr. 6. 22:43
 73/93 anonim ***** válasza:
Az utolsó linken lévő lány haja pont olyan, mint amit hónapok/évek óta nem mostak meg. Szörnyű! Ápolatlan, zsíros.
2013. febr. 7. 08:28
 74/93 anonim ***** válasza:
65%

Áá, most olvasom hogy ez a lány, egy héten egyszer samponnal mos hajat. Hát igen, úgy egészen más a szitu.

Vannak akiknek elég egy héten egyszer hajat mosni, anyukámnak is ilyen a haja, nem zsírosodó fajta..bőven elég egyszer megmosnia.

Na de annak, akinek nagyon zsírosodásra hajlamos a haja, az nem teheti meg, hogy heti egyszer mossa meg. Nekem 2-3 naponta mosnom kell. Inkább 2 naponta. Ha nem mosnám meg, az baromi undorító lenne, nem bírnám ki.

És nem azért mert nem várom meg az öntisztulását, és a sok mosástól zsírosodik be, hanem alapjáraton ilyen a hajtípusom. Moshatnám én heti egyszer is, vagy kéthetente egyszer, akkor sem lenne kevésbé zsíros. Minden embernek más a haja...

2013. febr. 7. 08:35
 75/93 A kérdező kommentje:
én is heti 1x samponoztam régen :) annak a lánynak meg nem is zsíros a haja, nem is látszik..
2013. febr. 7. 09:10
 76/93 anonim ***** válasza:
47%
De igen! Látszik! :D
2013. febr. 7. 09:11
 77/93 A kérdező kommentje:
Ennek milyen a haja? Ő se mossa! -> [link]
2013. febr. 7. 09:18
 78/93 anonim ***** válasza:
0%

Anyám az a fej!!

XD Ja, a hajat kérded?

Hát nekem nem tetszik a haja, nagyon csillog, gondolom a kis zsírrétegtől...

Én szeretem ha a haj frissen mosott, és azért csillog mert tiszta, és nem azért mert zsíros.

2013. febr. 7. 09:21
 79/93 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN mekkora hülye vagy na most nagyon megszívtad ;) [link] ez egy frissen samponozott, kondicionált frissen szárított haj ;) ha valaki azt mondja nem mossa és gyönyörű haja van neked az is zsíros lenne, aki meg azt mondja mossa és zsíros haja van meg tiszta XD LOL
2013. febr. 7. 09:30
 80/93 A kérdező kommentje:
[link] itt is egy amúgy :P
2013. febr. 7. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!