Miért ilyen bonyolult a Linux (UBUNTU 14. 04)?
Végre felinstaláltam. Nvidia kártyám volt "Unknow monitorral" az Istenkéért sem sikerült megváltoztatnom, hogy menjen rendesen, max restrartig. Ha próbálgattam, akkor eltunt a login manager, vagy nem lehetett bejelentkezni. Ha tettem bele AMD kartyat, akkor hiába töltöttem le a vezérlőt állandóan fglrx problémát írt ki, hiába tettem sudo apt-get --install fglrx. Skype ment, de néha nem jelzett a bejövő üzenetre, és sokkal kevésbé tud dolgokat mint a Windowsos. Nod32 szintén. De az is csak restartkort pöccent be. Ha ki "X"-eltem, akkor hiába klikkeltem újra már nem indult el.
És még sorolhatnám...
Komolyan! MIért Istenítik???
#81.Ha még ki sem próbáltad akkor nem tudod milyen,én nem szeretem az ilyen megoldásokat,sokkal egyszerűbb 2 sort írni a terminálba mint 6-ot kattintani de ez szubjektív.
Az XFCE meg van olyan jó mint a KDE,én használtam mind 2-t és az XFCE alig eszik memóriát míg a KDE simán benyal fél GB-t alapjáraton,meg szerintem túl csicsás de ez is szubjektív.Ahogy előttem írták a Unity hiába szép ha nem is annyira személyre szabható meg kb. akkora a gépigénye mint a KDE-nek,a GNOME3 szintén.Talán egyedül a Cinnamon ami nekem tetszene a GNOME forkok közül de az meg másra emlékeztet...
Kérdező:
Próbáld ki mind2-t,szerintem a Debian-nal kezd,ha az nem jön be utána mehet a SUSE,mondjuk én még azt nem próbáltam de jelenleg nincs kedvem variálni,jó nekem a Debian. :D
Figy, ez a "szép" ez olyan, mint a nőknek az autó. Legyen cuki VILÁGOSKÉK és HÁROMAJTÓS! Ott ez a szempont.
A férfiak meg nézik a lóerőt, fogyasztást, egyéb technikai jellemzőket.
Igen, a KDE szép! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!